Romania, destinatie de vacanta recomandata de un site de calatorii: "Una dintre cele mai misterioase si frumoase tari din Europa"

Romania, destinatie de vacanta recomandata de un site de calatorii:

Descrierea facuta de cei de la Bright Side tarii noastre este la superlativ: "Romania: una dintre cele mai misterioase si mai frumoase tari din Europa. Cascada este formata de un izvor de apa subterana care se scurge pe un perete calcaros, de forma unui con, inalt de aproximativ 7-8 metri, acoperit integral de muschi.

acum 45 luni (9 Jan 2016)

Descrierea facuta de cei de la Bright Side tarii noastre este la superlativ:

"Romania: una dintre cele mai misterioase si mai frumoase tari din Europa.

Articolul este urmat de o serie de fotografii, toate realizate in cele mai frumoase locuri pe care le are Romania si de recomandarea conform careia: "Daca doriti o calatorie in trecutul captivantei Europei, indemnul echipei Bright Side este sa vizitati aceasta tara pitoreasca, unde fiecare colt respira istorie si legende". Complexul arhitectural medieval este alcatuit din biserica si centura de fortificatii, fiind amplasat in centrul asezarii, pe un deal.

Cascada Bigar, monument al naturii, este una dintre cele mai spectaculoase caderi de apa din lume. Cascada este formata de un izvor de apa subterana care se scurge pe un perete calcaros, de forma unui con, inalt de aproximativ 7-8 metri, acoperit integral de muschi.

Castelul Bran este un monument istoric si arhitectonic situat in Pasul Bran-Rucar, la 30 de kilometri de Brasov.

Castelul Hunedoarei, numit si Castelul Corvinilor, al Corvinestilor sau al Huniazilor, este cetatea medievala a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in "top 10 destinatii de basm din Europa".

Castelul Peles din Sinaia, resedinta de vara a regilor Romaniei, a fost construit la dorinta regelui Carol I al Romaniei (1866 - 1914), dupa planurile arhitectilor Johannes Schultz, Carol Benesch si Karel Liman, si a fost decorat de celebrii decoratori J.

Pe lista recomandrilor figureaza si Masivul Ceahlau, cel mai inalt din Muntii Bistritei, din grupa Carpatilor Moldo-Transilvani, fiind totodata si unul din muntii cu cea mai mare importanta turistica din Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro