Romania Curata: Ministerul de Externe este cangrenat de rubedeniile si pilele politicienilor

Organigrama Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei este sufocata de rubedeniile, beizadelele si pilele politicienilor, arata un articol publicat de Romania Curata. Cezar Buga este acuzat de alti doi magistrati de la CMAB ca e omul lui Marian Hapau, directorul serviciului secret al Armatei, un apropiat al lui Gabi Oprea, fost ministru al Apararii.

acum 40 luni (23 May 2017)

Organigrama Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei este sufocata de rubedeniile, beizadelele si pilele politicienilor, arata un articol publicat de Romania Curata.

Persoanele cu pile sunt protejate mai ales de PSD, iar foarte multi dintre angajati sunt fii sau fiice ale unor fosti sau actuali demnitari.

De exemplu, Ioana Gheorghias - fiica lui Mugurel Gheorghias zis Melcul, prietenul din facultate al liderului PSD Liviu Dragnea si actionar TelDrum, cu afaceri in Brazilia - lucreaza la MAE, in echipa secretarului de stat, George Ciamba. Fiul fostului ministru Dobre, al fostului ministru Pogea sau fiica fostului ministru Nita lucreaza, de asemenea, la MAE. Fratele lui este Cezarian Buga, judecator militar la Curtea Militara de Apel Bucuresti. Cezar Buga este acuzat de alti doi magistrati de la CMAB ca e omul lui Marian Hapau, directorul serviciului secret al Armatei, un apropiat al lui Gabi Oprea, fost ministru al Apararii. A fost partenera de viata a lui Bogdan Aurescu, fost ministru de Externe in Guvernul Ponta si actual consilier prezidential al lui Klaus Iohannis.

George Ciamba este secretar de stat in MAE. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro