Romania competitiva in cativa pasi

Romania competitiva in cativa pasi

Concret, guvernantii si-au propus ca, pentru a netezi calea investitiilor directe, sa simplifice procedurile de autorizare din diverse domenii, precum si procedurile de acordare a ajutorului de stat.

acum 38 luni (6 Jul 2016)

"Romania competitiva", proiectul ambitios lansat de autoritati, isi propune sa identifica principiile care pot aseza Romania pe calea dezvoltarii sustenabile.

Autoritatile isi doresc o crestere economica anuala de cate 5%, pana in anul 2020. Concret, guvernantii si-au propus ca, pentru a netezi calea investitiilor directe, sa simplifice procedurile de autorizare din diverse domenii, precum si procedurile de acordare a ajutorului de stat.

Niciun cetatean nu trebuie sa fie la o distanta mai mare de doua ore de o autostrada, considera autoritatile

? Planurile pentru domeniul agriculturii vizeaza dezvoltarea sistemelor de irigatii, cresterea structurilor asociative in randul fermierilor, precum si revigorarea invatamantului agricol. Tehnologia informatiei si industriile creative ar putea avea ca piloni de dezvoltare adaptarea sistemului educational la cerintele pietei si crearea unui cadru fiscal favorabil acestor domenii. Citeste si:

+Seful SRI, George Maior, la "Lumini si Umbre" (B1TV): "Din punct de vedere ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro