Romania are selectioner: Anghel Iordanescu, principal, Moldovan printre secunzi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, l-a propus pe Anghel Iordanescu pentru functia de selectioner al Romaniei. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va analiza in sedinta de luni, 27 octombrie 2014, propunerile presedintelui FRF, Razvan Burleanu, privind noua componenta a staff-ului tehnic al echipei nationale.

acum 99 luni (25 Oct 2014)

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, l-a propus pe Anghel Iordanescu pentru functia de selectioner al Romaniei. Numirea acestuia mai este doar formalitate, urmand ca CEx sa valideze propunerea presedintelui in sedinta de luni, 27 octombrie.

Propunerea inaintata de Razvan Burleanu a fost: Anghel Iordanescu - selectioner;

"Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, propune Comitetului Executiv al FRF o noua conducere tehnica a echipei nationale. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va analiza in sedinta de luni, 27 octombrie 2014, propunerile presedintelui FRF, Razvan Burleanu, privind noua componenta a staff-ului tehnic al echipei nationale.

Iordanescu, in prezent directorul tehnic al FRF, a fost selectioner intre anii 1993 si 1998, precum si intre 2002 si 2004. Viorel Moldovan este in prezent selectionerul echipei de tineret a Romaniei, astfel ca ramane de vazut daca el va avea cumul de functii.

Cu toate ca pe lista FRF s-au aflat mai multe nume, cel mai aproape de a ajunge la o intelegere cu federatia au fost Mircea Lucescu. Iordanescu, desi a fost propus inca de la inceput, el a refuzat, initial oferta, preferand sa ramana in continuare director tehnic al nationalei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro