Romania ar putea castiga inca 137 hectare de teren

Un succes si in ceea ce priveste faptul ca Romania a castigat circa 33 de hectare de plaje. Vom avea un proiect de 750 de milioane de euro. Vom face o consolidarea malurilor, dar si un proiect de conservare a speciilor marine si un loc de promenada", a spus acesta. Vom avea un proiect de 750 de milioane de euro", Gheorghe Boeru, presedinte firma consultanta.

acum 37 luni (25 May 2016)

Prima etapa de extindere a plajelor s-a terminat, iar ieri a avut loc receptia finala a lucrarilor. In fapt, a fost vorba despre un mic discurs tinut de Gheorghe Boeru, presedintele firmei care a efectuat consultanta. Gheorghe Boeru a prezentat proiectul de reabilitare a cinci sectoare de plaja. Un succes, din punctul sau de vedere. Un succes si in ceea ce priveste faptul ca Romania a castigat circa 33 de hectare de plaje.

Urmeaza etapa a doua

Gheorghe Boeru a spus ca urmeaza etapa a doua a extinderii plajelor. "Vorbim despre o extindere a teritoriului cu 137 de hectare. Vom face 36 de kilometri de diguri. Vom avea un proiect de 750 de milioane de euro. Speram ca fondurile sa fie, la fel ca in prima, de 100%", a spus Boeru. Se va continua in Mamaia, in zona Cazinoului din Constanta, in Agigea, Eforie Nord, centru si sud, tot Costinestiul, inclusiv lacul Venus, Olimp, Mangalia si Vama Veche si 2 Mai. In 2 Mai si Vama Veche o sa vedeti un alt fel de proiect. Vom face o consolidarea malurilor, dar si un proiect de conservare a speciilor marine si un loc de promenada", a spus acesta. Au avut deja loc discutii, iar in perioada 13-16 iunie o comisie de specialitate va veni in Romania pentru penultima verificare. Probabil anul acesta se va scoate la licitatie consultanta si supervizarea si cel putin o lucrare, a spus Boeru. Lucrarile vor dura intre 24 si 36 de luni.

"Vorbim despre o extindere a teritoriului cu 137 de hectare. Vom face 36 km de diguri. Vom avea un proiect de 750 de milioane de euro", Gheorghe Boeru, presedinte firma consultanta.

Insolventa pentru olandezi

La conferinta a fost prezent si proprietarul unei firme din Constanta, Grigore Comanescu.

"Am o teapa de 4 milioane de lei, bani care au ramas la Van Oord. Nu mi se pare corect ca firmele romanesti sa ia teapa de la multinationale.

Gheorghe Boeru a precizat ca el este inginer si ca nu tin de el aceste probleme. Conducerea Van Oord a declarat c... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro