Romancele, niste "fiare": cum au speriat Danemarca si ce ironie si-a permis Cristina Neagu la final. Toate reactiile

Romancele, niste

"Adevarul" v-a oferit aici filmul unui meci splendid facut de Romania, iar victoria trimite echipa pregatita de Tomas Ryde la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in proportie de 99%. Bradeanu: "Le-am simtit fricoase" Trimisul special al "Gazetei Sporturilor" la Aarhus, Marian Ursescu, a stat de vorba cu romance, dupa succesul categoric de vineri seara.

acum 80 luni (19 Mar 2016)

"Adevarul" v-a oferit aici filmul unui meci splendid facut de Romania, iar victoria trimite echipa pregatita de Tomas Ryde la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in proportie de 99%. Fetele noastre au sclipit din nou si, se pare ca danezele s-au cam obisnuit sa piarda impotriva Romaniei pe teren propriu. Ma bucur enorm pentru buna mea prietena si colega de camera la echipa nationala, Eliza Buceschi, care desi accidentata, a fost cea mai buna jucatoare a meciului, marcand 11 goluri. Toti ca unul, orice ar fi, PENTRU ROMANIA!", a scris sportiva legitimata la HCM Baia Mare.

Dedu, filosof

Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), cel care a incercat sa musamalizeze un scandal urias de rasism printr-o postare pe Facebook, a vorbit in stilul sau caracteristic pentru news.ro.

"O singura declaratie am de facut dupa acest meci minunat. N-am nimic de spus in plus. Vom vedea ce va fi sambata, daca noi batem Uruguay si Danemarca va pierde cu Muntenegru, se inchide totul, avem calificarea la Jocurile Olimpice", a declarat Alexandru Dedu.

Bradeanu: "Le-am simtit fricoase"

Trimisul special al "Gazetei Sporturilor" la Aarhus, Marian Ursescu, a stat de vorba cu romance, dupa succesul categoric de vineri seara.

Aurelia Bradeanu: "Am stiut ca o sa castigam, am citit teama in ochii lor de la inceput, de cand am intrat pe teren.

Cristina Neagu: "Antrenorul lor a spus ca or sa castige, daca eu nu marchez zece goluri. Au stat doua-trei jucatoare la mine, iar colegele mele au avut spatiu sa marcheze!".

Eliza Buceschi: "E cel mai bun meci la nationala, de cand am ajuns eu la lot. Ieri, nu credeam ca o sa joc, din cauza accidentarii de la glezna dreapta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro