Romanca ranita in atacul de la Londra a murit. Andreea Cristea cazuse de pe Podul Westminster in Tamisa

Romanca ranita in atacul de la Londra a murit. Andreea Cristea cazuse de pe Podul Westminster in Tamisa

Familia ei a dat o declaratie publica catre presa britanica: "Dupa ce s-a luptat pentru viata ei mai bine de doua saptamani, iubita noastra de neinlocuit Andreea, fiica, sora, partenera minunata si prietena dedicata, unica si cea mai iubitoare de viata persoana pe care v-o puteti imagina, a fost crud si brutal smulsa din vietile noastre, in cel mai lipsit de inima mod cu putinta. Andreea plutea in stare de inconstienta Victimele atacului terorist de la Londra din 22 martie s-au intors pe Podul Westminster la o saptamana de la masacru, pentru a lua parte la comemorarea celor care au disparut. Teroristul a lovit un grup de pietoni aflati pe Podul Westminster cu o masina de teren, apoi a incercat sa intre in Parlamentul britanic, inarmat cu un cutit, si a ranit un ofiter de politie inainte sa fie impuscat de fortele de ordine, relateaza Reuters.

acum 87 luni (7 Apr 2017)

Andreea Cristea, romanca ranita in atacul de pe Podul Westminster din Londra, a murit joi, 6 aprilie.

Familia ei a dat o declaratie publica catre presa britanica: "Dupa ce s-a luptat pentru viata ei mai bine de doua saptamani, iubita noastra de neinlocuit Andreea, fiica, sora, partenera minunata si prietena dedicata, unica si cea mai iubitoare de viata persoana pe care v-o puteti imagina, a fost crud si brutal smulsa din vietile noastre, in cel mai lipsit de inima mod cu putinta.

Impreuna cu Andrei Burnaz - logodnicul tinerei ranit si el in atacul din 22 martie, familia Andreei Cristea s-a declarat profund impresionata si etern recunoscatoare pentru eforturile inimaginabile si dedicarea continua a personalului medical de la fiecare spital implicat in salvarea Andreei, aratata lor si Andreei.

In dupa-amiaza de 22 martie, Andreea se afla pe Podul Westminster impreuna cu iubitul ei, Andrei Burnaz, care intentiona sa o ceara in casatorie cu prilejul acelei vacante. Ei au fost insa surprinsi de masina 4x4 a teroristului Khalid Masood care a intrat in grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractura la laba piciorului, iar Andreea a cazut in raul Tamisa, de unde a fost salvata in stare de inconstienta. Dupa saptamani de internare in spital, Andreea Cristea a murit, devenind a cincea persoana ucisa de atacul terorist de la Londra, a anuntat BBC.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis un comunicat de presa dupa publicarea vestii ca Andreea Cristea a murit.

"Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret decesul cetateanului roman ranit grav in urma atacului produs in data de 22 martie 2017 la Londra. In prezent, reprezentantii Ambasadei Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord se afla alaturi de familia cetateanului roman decedat, acordand in continuare sprijinul necesar. Ministerul Afacerilor Externe este pre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro