Romanca din varful industriei modei. Un parfum creat impreuna cu sotul ei a fost desemnat cel mai bun din lume in 2016

Este, pe scurt, povestea de succes a Madalina Stoica- Blanchard (41 de ani), romanca nascuta la Campulug Muscel, absolventa Magna Cum Laudae a cursurilor unui prestigios program al Universitatii de Stat din New York, devenita expert in industria mondiala a parfumurilor de lux. Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul", Madalina Stoica- Blanchard a vorbit despre inceputurile carierei sale, despre relatia inspirationala cu sotul sau, Julien Blanchard, despre obiectivul pe care si l-au impus bradului lor, de a reintroduce si de a face cunoscuta in lume imaginea de "Haute Parfumerie" si dea promova, inegalabila arta a parfumeriei franceze la nivel mondial, despre reusitele sale si ocaziile pe care i le-au dat de a discuta de la egal la egal cu marii parfumieri ai lumii, dar si despre relatia stransa cu cei de-acasa, din Romania.

acum 71 luni (10 Nov 2017)

Este, pe scurt, povestea de succes a Madalina Stoica- Blanchard (41 de ani), romanca nascuta la Campulug Muscel, absolventa Magna Cum Laudae a cursurilor unui prestigios program al Universitatii de Stat din New York, devenita expert in industria mondiala a parfumurilor de lux.

Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul", Madalina Stoica- Blanchard a vorbit despre inceputurile carierei sale, despre relatia inspirationala cu sotul sau, Julien Blanchard, despre obiectivul pe care si l-au impus bradului lor, de a reintroduce si de a face cunoscuta in lume imaginea de "Haute Parfumerie" si dea promova, inegalabila arta a parfumeriei franceze la nivel mondial, despre reusitele sale si ocaziile pe care i le-au dat de a discuta de la egal la egal cu marii parfumieri ai lumii, dar si despre relatia stransa cu cei de-acasa, din Romania. Madalina Stoica - Blanchard: Am avut sansa de a creste intr-un mediu foarte placut, in mijlocul naturii, in afara orasului Campulung Muscel, la Valea Mare-Pravat, inconjurata de trei minunate surori mai mari si parinti extraordinari, care, desi intr-un context social si politic foarte limitat si limitant la momentul respectiv, ne-au instaurat o educatie si valori solide, au incurajat studiul, ne-au transmis dragostea de lectura, dragostea pentru arta si frumos, curiozitatea, perseverenta si pasiunea pentru tot ceea ce intreprindem. Motivata de aceasta pasiune innascuta si dorind sa-mi construiesc cariera profesionala in domeniu, dupa o selectie drastica, am fost admisa intr-un program unic in lume care pregateste executivii de top in industria frumusetii, "Cosmetic and Fragrances Marketing motiv pentru care este primordial de a fi extrem de vigilenti si exigenti in ceea ce priveste imaginea brand-ului si a produselor propuse. Adevarul: Cum ati obtinut dreptul de a atasa denumirea "Paris" parfumurilor create de dvs si ce avantaje va aduce acest lucru? Obiectivul principal al brand-ului de a reintroduce si de a face cunoscuta in l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro