Romanca de la Madrid care a mobilizat diaspora sa-l voteze presedinte pe Iohannis: "Ma simt ca o mare fraiera!"

"Ma simt exact ca o mare fraiera si nu neaparat in urma evenimentelor din ultimele zile, de cateva luni bune. Daca m-am convins de un lucru in aceste luni, din noiembrie 2014 pana acum, e faptul ca nu voi mai vota pana cand cetatenii vor avea drept direct in numirea candidatilor la parlamentare, prezidentiale, locale si pe criterii de competenta si moralitate.

acum 79 luni (18 Feb 2016)

"Ma simt exact ca o mare fraiera si nu neaparat in urma evenimentelor din ultimele zile, de cateva luni bune. Clasa politica isi bate joc, pur si simplu, de poporul roman(si din tara, si din strainatate). Daca m-am convins de un lucru in aceste luni, din noiembrie 2014 pana acum, e faptul ca nu voi mai vota pana cand cetatenii vor avea drept direct in numirea candidatilor la parlamentare, prezidentiale, locale si pe criterii de competenta si moralitate. Nu cred ca au murit ca sa aleg intre doi posibili infractori, e ca si cum m-ati pune sa aleg intre moartea prin spanzuratoare sau impuscare, acelasi rezultat", spune tanara.

Facebook a decis

Ramona Elena Barbulescu este o fosta invatatoare din Valcea care a lasat catalogul si-a plecat in lume, alaturi de sotul si fiica sa, in varsta de 2 ani, pentru un trai mai bun. Au ajuns in Spania in anul 2002, cu credinta ca vor reusi sa-si faca un rost si sa asigure un viitor stralucit copilului. La alegerile din 2014, Ramona a luptat cu indarjire, alaturi de alti romani sa-l poata vota pe Klaus Iohannis. A fost testul suprem al unitatii de grai si neam.

"Facebook a avut multe de zis si a decis. Ziua de 16 noiembrie mi-am petrecut-o la sectia de votare din Coslada, de la 7 dimineata pana pe la 21.45. Impreuna cu Benimina, Elena si Teofil, din initiativa Fadere, am strans semnaturi de la oamenii nemultumiti, in speranta ca in viitor acele scene sa nu se mai repete", spune Ramona Barbulescu.

A coordonat manifestatiile din Europa

Implicarea si dorinta de reusita au fost esentiale. Prin intermediul retelelor de socializare si cunoscuti am format un grup de reprezentanti de Asociatii din toata Europa. Au fost reprezentanti si din tara care ne-au sustinut.

Va recomandam si:

Iohannis, reactie ciudata in cazul Antena 3: Abordarea heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro