Romanca al carei magazin a fost incendiat in Anglia povesteste cum au sarit sa o ajute localnicii

Romanca al carei magazin a fost incendiat in Anglia povesteste cum au sarit sa o ajute localnicii

Sau cand ti-au intrat in magazin 20, 30 de englezi cu manusi, cu saci, cu maturi, cu solutii de geamuri, de parchet si au inceput sa-ti curete vitrina de prajituri care era neagra de fum...", povesteste pentru digi24.ro, Sorina Abraham.

acum 96 luni (11 Jul 2016)

Sorina spune ca a fost socata atunci cand i-a fost incendiat magazinul, dar a fost impresionata de valul de sustine venit din partea englezilor din Norwich imediat dupa incident. In momentul in care un batranel, intrand in magazin, punand mana pe primul produs care i-a iesit in cale, o bundica de capsuni de 50 de pounds, si ti-a dat 20 de lire... Sau cand ti-au intrat in magazin 20, 30 de englezi cu manusi, cu saci, cu maturi, cu solutii de geamuri, de parchet si au inceput sa-ti curete vitrina de prajituri care era neagra de fum...", povesteste pentru digi24.ro, Sorina Abraham.

In noaptea de joi spre vineri, magazinul cu produse romanesti din Norwich a fost incendiat. Inainte de incident, in localitate a avut loc un protest al celor care se opun iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, protest care a durat patru ore.

"Un barbat, aparent tanar, s-a oprit in fata vitrinei magazinului nostru, a aruncat cu o caramida in interior, a facut o gaura destula de mare in vitrina. Avea manusi pe maini si masca pe fata", mai spune spune proprietara magazinului pentru digi24.ro.

Aradeanca mai spune ca dupa referendumul prin care s-a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, foarte multi romani care locuiesc in Regat au avut probleme: "In magazinul meu, cu prietenii mei, toti englezi, nu am simtit ca sunt marginalizata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro