Romanca ajunsa campioana de fitness in SUA. "Am plecat din Romania fiindca am vrut altceva"

Romanca ajunsa campioana de fitness in SUA.

Gabriela Panduru (39 de ani) a absolvit Facultatea de Fizica la Universitatea de Vest din Timisoara, apoi pe cea de Informatica de Gestiune, din cadrul Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad. Lucreaza in SUA cu un designer roman De cand a plecat din Arad, cu 11 ani in urma, Gabriela Panduru a aparut in reviste internationale in calitate de model de fitness si de moda. Dar pentru a-si mentine conditia fizica atat de premiata, fosta profesoara de informatica se antreneaza patru zile pe saptamana si tine o dieta destul de stricta de zece ani.

acum 60 luni (18 Nov 2017)

Gabriela Panduru (39 de ani) a absolvit Facultatea de Fizica la Universitatea de Vest din Timisoara, apoi pe cea de Informatica de Gestiune, din cadrul Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad.

"Am avut placerea sa lucrez ca profesor de informatica la Palatul Copiilor din Arad, unde aveam elevi de la varsta de 4 ani la 18 ani, proveniti din toate scolile aradene. Era o institutie deosebita, condusa de Ecaterina Gerold, o femeie puternica care a fost o inspiratie pentru mine. De altfel, acolo, la Palatul Copiilor, organizam anual concursuri internationale si calatoream cu un grup de copii peste tot. Imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii, in special cu copiii si de aceea am ales atunci sa fiu profesor", povesteste Gabriela.

Chiar daca dupa cinci ani de profesorat, viata ei a luat o intorsatura total neasteptata, Gabriela Panduru a ramas apropiata de elevii ei. "Sunt 11 ani de cand am plecat din tara, dar chiar si in ziua de azi, cand vin in Arad, de multe ori ii intalnesc prin oras si povestim.

Lucreaza in SUA cu un designer roman

De cand a plecat din Arad, cu 11 ani in urma, Gabriela Panduru a aparut in reviste internationale in calitate de model de fitness si de moda. In prezent, locuieste la New York, unde este competitor profesionist de fitness bikini 100% natural. Este o evadare, o lume proprie construita de artist", spune Gabriela. De trei ani, lucreaza direct cu un designer roman stabilit la New York, Alexandra Popescu York. De altfel, Gabriela este coordonatorul de moda si ambasadorul brandului romancei. "Sunt o prezenta permanenta alaturi de designerul Alexandra Popescu York, cu care lucrez la Consulatul Roman din New York si in cadrul Institutului Cultural Roman din New York.

A lucrat si ca jurnalist de moda la cateva reviste independente si a creat patru coperte pentru reviste ca "DMochelle Magazine" si "BB Magazine".

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro