Roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus in tara pentru executarea pedepsei

Roman condamnat la inchisoare pe viata in Germania, adus in tara pentru executarea pedepsei

"In sarcina celui in cauza, Curtea de Jurati din Dortmund a retinut ca, la data de 3 decembrie 2008, impreuna cu alte trei persoane, s-a deplasat la un magazin de bijuterii, din Dortmund, cu intentia de a sustrage mai multe bunuri.

acum 99 luni (11 Jun 2015)

Barbatul, in varsta de 37 de ani, a fost transferat miercuri in Romania, in urma cooperarii prin Biroul National Interpol, potrivit Politiei Romane.

Angelica Necula a fost condamnat in Germania pentru omor calificat, talharie si loviri sau alte violente, iar instanta de judecata a dispus ca acesta sa execute in Romania pedeapsa detentiunii pe viata, transmite Mediafax.

"In sarcina celui in cauza, Curtea de Jurati din Dortmund a retinut ca, la data de 3 decembrie 2008, impreuna cu alte trei persoane, s-a deplasat la un magazin de bijuterii, din Dortmund, cu intentia de a sustrage mai multe bunuri. La fata locului, cel in cauza a avut o altercatie cu proprietarii magazinului, eveniment in urma caruia unul dintre proprietari a decedat, iar celalalt a necesitat tratamente medicale chirurgicale intrucat loviturile primite erau extrem de grave. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro