Roland Garros: a doua victorie pentru Simona Halep. Se stie si urmatoarea adversara

Roland Garros: a doua victorie pentru Simona Halep. Se stie si urmatoarea adversara

Simona Halep a trecut de Zarine Diyas, scor 7-6, 6-2, meci jucat pe arena centrala Philippe Chatrier. Cu mama japoneza si tata haitian, Naomi si-a egalat cea mai buna performanta a ei la un Grand Slam, ajungand pana in turul al treilea la Australian Open si acum.

acum 84 luni (25 May 2016)

Simona Halep a trecut de Zarine Diyas, scor 7-6, 6-2, meci jucat pe arena centrala Philippe Chatrier. Halep a intrat destul de greu in partida inceputa la ora locala 11.00 si pana s-a dezmeticit Simona, adversara avea 4-1 pe tabela. Simona a trecut apoi la conducere, scor 5-4, dar primul set s-a incheiat abia la tiebreak, adjudecat de Halep cu 7-5.

Urmeaza o adversara de 18 ani

Simona Halep va juca in turul al treilea cu Naomi Osaka, din Japonia, locul 101 in lume. Cu mama japoneza si tata haitian, Naomi si-a egalat cea mai buna performanta a ei la un Grand Slam, ajungand pana in turul al treilea la Australian Open si acum. Jucatoarea japoneza de doar 18 ani si jumatate a reusit sa o elimine ieri pe croata Mirjana Lucici-Baroni, scor 6-3, 6-3. Halep o evita astfel pe Lucic-Baroni, care a eliminat-o anul trecut din turul doi de la Roland Garros, scor 7-5, 6-1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro