Roland Garros: 3-1 pentru Romania! Victorii pentru Begu, Dulgheru si Mitu

Roland Garros: 3-1 pentru Romania! Victorii pentru Begu, Dulgheru si Mitu

Alexandra Dulgheru (51) - Nicole Gibbs (SUA, 98) 6-3, 6-1 Alexandra Dulgheru a avut o misiune usoara cu jucatoarea de 22 de ani din Statele Unite. De fiecare data, bucuresteanca a inceput cu handicap de trei jocuri, 1-4, respectiv 0-3, dar de fiecare data a intors soarta setului in favoarea sa.

acum 102 luni (25 May 2015)

Alexandra Dulgheru (51) - Nicole Gibbs (SUA, 98) 6-3, 6-1

Alexandra Dulgheru a avut o misiune usoara cu jucatoarea de 22 de ani din Statele Unite. "Piti" si-a pierdut o singura data serviciul, in primul set, dar a controlat schimburile de mingi si s-a impus dupa 80 de minute de joc. Pentru Dulgheru urmeaza un meci cu Alize Cornet, jucatoarea franceza ce a scos-o pe Halep din prima runda de la Madrid. Iar Simona, daca trece de croata Lucici-Baroni, o va intalni in turul al treilea chiar pe invingatoarea din meciul Cornet - Dulgheru.

Monica Niculescu (67) - Carla Suarez Navarro (Spania, 8) 2-6, 2-6

Niculescu n-a avut noroc la tragerea la sorti, dar nici jocul ei neobisnuit, cu mult slice, nu pare a mai pacali pe cineva. Cel putin jucatoarele de top nu mai sunt impresionate de stilul inedit al Monicai, ce a capotat ieri in fata unei tenismene, Carla Suarez Navarro, aflata in plin fuleu. Spaniola a incheiat meciul dupa 81 de minute cu un scor rotund si a ajuns la 32 de victorii in 2015. Carla domina topul succeselor pe anul in curs, doar Simona Halep, cu 30 de meciuri castigate, reusind sa tina pasul cu inepuizabila tenismena de 1,62 metri. De fiecare data, bucuresteanca a inceput cu handicap de trei jocuri, 1-4, respectiv 0-3, dar de fiecare data a intors soarta setului in favoarea sa. Ba chiar in tiebreak a salvat si doua mingi de set, revenind de la 6-4 pentru Bethanie la 8-6.

Andreea Mitu (100) - Alize Lim (Franta, 279) 6-3, 6-2

In fine, ultima romanca intrata luni pe zgura pariziana, Andreea Mitu, a obtinut o victorie confortabila cu Alize Lim, o jucatoare cvasianonima.

Radwanska, eliminata

Poloneza Agnieszka Radwanska e prima dintre favorite care pleaca de la Roland Garros. Poloneza a pierdut cu Annika Beck si a iesit de pe traseul Simonei Halep spre fazele superioare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro