Rogozin: R. Moldova vrea sa stea la coada pentru a intra intr-un club select al motanilor grasi

Rogozin: R. Moldova vrea sa stea la coada pentru a intra intr-un club select al motanilor grasi

Vicepremierul rus a facut de asemenea un apel ca autoritatile de la Chisinau sa garanteze moldovenilor care muncesc in Rusia dreptul la libera exprimare, in contextul in care pe teritoriul rus vor fi deschise doar cinci sectii de votare.

acum 59 luni (19 Nov 2014)

Vorbind despre alegerile parlamentare programate la 30 noiembrie, Dmitri Rogozin a afirmat ca acest scrutin va decide orientarea geopolitica a Republicii Moldova. Cunoastem si salutam orientarea dorita de majoritatea populatiei, care si-ar dori o integrare in Uniunea Vamala", a spus Rogozin, potrivit agentiei Tass, citata de Mediafax.

Vicepremierul rus a facut de asemenea un apel ca autoritatile de la Chisinau sa garanteze moldovenilor care muncesc in Rusia dreptul la libera exprimare, in contextul in care pe teritoriul rus vor fi deschise doar cinci sectii de votare. Asta inseamna ca ei voteaza cu mainile, picioarele si inima pentru o apropiere de Rusia, care nu este un stat strain pentru ei", a apreciat vicepremierul rus.

In opinia lui Dmitri Rogozin, Republica Moldova nu va fi primita in Uniunea Europeana, iar daca va fi, va avea doar obligatii, nu si drepturi".

Nu este prima data cand vicepremierul rus Dmitri Rogozin are declaratii sarcastice la adresa statelor din Europa de Est.

In luna mai, Rogozin, nemultumit ca oficialii romani nu i-au permis avionului sau se se intoarca la Moscova prin spatiul aerian romanesc, a amenintat ca va reveni in tara noastra la bordul unui bombardier rus.

"Data viitoare voi zbura la bordul unui (bombardier strategic de tip) Tu-160", a scris atunci Rogozin pe o retea sociala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro