Roger Federer o lauda pe Simona Halep. Ce spune despre jocul romancei

Cred că are puțin din toate, așa că și mie imi face plăcere să o urmăresc jucand de cate ori am ocazia", a declarat elvețianul la conferința de presă după meciul din finala de la Cincinnati.

acum 59 luni (24 Aug 2015)

Roger Federer, locul 2 in clasamentul ATP, a declarat că urmărește cu plăcere jocul Simonei Halep, despre care a spus că este foarte "dulce" și "drăguță".

Declarația lui Federer, vine după ce i s-a spus că Simona Halep este o fană a lui: "Cand mă uit la tenis, nu urmăresc alți jucători in afară de Federer.

Citește și: Roger Federer a CAȘTIGAT, pentru a şaptea oară, turneul de la Cincinnati

Astfel, elvețianul a lăudat jocul Simonei, precizand că a cunoscut-o pe romancă personal. Am cunoscut-o la un eveniment Wilson, de anul trecut, de la New York. Sunt fericit că trece printr-o perioadă atat de bună ca cea de acum. Cred că are puțin din toate, așa că și mie imi face plăcere să o urmăresc jucand de cate ori am ocazia", a declarat elvețianul la conferința de presă după meciul din finala de la Cincinnati.

Citește și: Simona Halep a pierdut meciul de la Cincinnati impotriva Serenei Williams cu 3-6 / 6-7

Atat Halep cat și Federer ocupă locul doi mondial in clasamentul WTA, respectiv ATP. Insă, in timp ce Halep a pierdut finala de la Cincinnati in fața Serenei Williams. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro