Rockul uneste ce-a despartit Stalin

Rockul uneste ce-a despartit Stalin

In ordinea inversa numerelor de pe afis: Valea Norilor Pana in momentul de fata, baietii au compus 11 piese, dintre care doua sunt inregistrate oficial - Chip de lut, lansata pe 4 ianuarie 2014 si Noapte buna, lansata, la scurt timp, pe 2 martie. Cu versuri pline de simbolism, ce vorbesc despre moarte sau iubiri pierdute, Valea Norilor calca usor-usor pe urmele confratilor de la Alternosfera, evident, intr-o maniera proprie, originala si cu reale sanse de reusita.

acum 59 luni (17 Sep 2014)

>

Trupele Bridges (RO), Rubycone (MD), The Purple Dandies (RO) si Valea Norilor (MD) vor performa in clubul bucurestean Colectiv (strada Tabacarilor, nr. 7) in concertul Chisinau = SUNETE = Bucuresti

Pe George Durbalau, redactorul-sef al Sunete cred ca l-am cunoscut in 2009, cand incerca sa trimita la Chisinau numere din revista, cu credinta ca muzica poate uni ceea ce Stalin a rupt. Si iata ca, ca orice credinta buna, si cea a lui George invinge, regasindu-l in 2014 ca organizator al acestui minunat eveniment si cu revista intr-o continua ascensiune.

Trupele pe care le vom avea in fata vineri sunt toate la inceput de drum, dar cu imens potential.

In ordinea inversa numerelor de pe afis: Valea Norilor

Pana in momentul de fata, baietii au compus 11 piese, dintre care doua sunt inregistrate oficial - Chip de lut, lansata pe 4 ianuarie 2014 si Noapte buna, lansata, la scurt timp, pe 2 martie. Cu versuri pline de simbolism, ce vorbesc despre moarte sau iubiri pierdute, Valea Norilor calca usor-usor pe urmele confratilor de la Alternosfera, evident, intr-o maniera proprie, originala si cu reale sanse de reusita. The Purple Dandies

Povestea numelui lor este pe cat de interesanta, pe atat de amuzanta pentru ei. Trupa, infiintata in noiembrie 2012, isi trage radacinile de pe bancile liceului, cand Tudor si Naim nu au venit foarte pregatiti pentru ora de engleza, in care urmau sa discute despre cultura si civilizatii. Ca atare, desi interesul lor era scazut pana sa cocheteze cu acest concept, au ajuns la concluzia ca dandismul, ca si atitudine, eleganta si exuberanta in tinuta, ii caracterizeaza cel mai bine. Din coltul opus de camera, Andreea Nedelcu zambeste, bucuroasa ca nu indeplineste tot timpul de una singura rolul de backing vocal. Vocea principala a celor de la Bridges, Tony, imparte "job-ul" de chitarist cu Alex - mai tarziu, vom afla ca nu e numai atat.

Si, ca sa dam Cezarului ce-i al Ceza... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro