Rochii de mireasa mereu la moda: modele care nu se demodeaza si tipuri de siluete pe care le avantajeaza

Rochii de mireasa mereu la moda: modele care nu se demodeaza si tipuri de siluete pe care le avantajeaza

Rochii de mireasa mereu la moda: modelul printesa Acest model de rochie de mireasa se potriveste de minune mireselor cu silueta in forma de para, cu umerii ingusti si soldurile late, pentru ca pun in valoarea umerii si ascund cu success zonele mai proeminente.

acum 60 luni (23 Jul 2015)

Moda se reinventeaza in permanenta, asa ca, sezon de sezon, designerii vin cu propuneri din ce in ce mai diverse, indraznete si neobisnuite. Cu toate acestea, unele mirese aleg sa pastreze linii clasice si sa aleaga modele de rochii care nu se vor demoda niciodata. Rochii de mireasa mereu la moda: modelul in forma literei "A" Rochia de mireasa in forma de "A" este facuta special pentru miresele minione sau pentru cele cu forme generoase in partea inferioara a corpului.

Rochii de mireasa mereu la moda: modelul sirena

Acest model este recomandat femeilor cu silueta clepsidra, aceentuand armonia formelor. In plus rochia de mireasa sirena creeaza iluzia de lungime. De evitat sunt rochiile sirena foarte stramte in zona mediana a picioarelor - acestea sunt incomode si limiteaza miscarea.

Rochii de mireasa mereu la moda: modelul printesa

Acest model de rochie de mireasa se potriveste de minune mireselor cu silueta in forma de para, cu umerii ingusti si soldurile late, pentru ca pun in valoarea umerii si ascund cu success zonele mai proeminente. Rochia de mireasa de printesa este foarte ampla, fastuoasa si eleganta, asa ca trebuie accesorizata destul de simplu.

Rochii de mireasa mereu la moda: modelul Empire Rochia de mireasa Empire se potriveste oricarei siluete. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro