Rochia din cetina de brad, creatia speciala de Craciun a unei tinere din Braila

Rochia din cetina de brad, creatia speciala de Craciun a unei tinere din Braila

Pentru rochia din cetina au fost nevoie de 13 crengi de brad, pe care Raluca le-a asezat cu multa migala pe o structura din plasa si sarma, in forma de crinolina. Pot spune ca eram fermecata de tesaturi, de ace si ate si, uimitor, de un foarfec imens pe care nu l-am putut folosi decat de la varsta de 10 ani.

acum 47 luni (24 Dec 2016)

Pentru rochia din cetina au fost nevoie de 13 crengi de brad, pe care Raluca le-a asezat cu multa migala pe o structura din plasa si sarma, in forma de crinolina. In tot acest timp, Raluca a fost ajutata de prietena sa Andreea Mihoci, care are un atelier floral, deci stie foarte bine cum sa lucreze cu materiale vegetale.

Rochia nu poate fi purtata, fiind facuta doar ca exponat, insa creatoarea sa spune ca ar putea face o rochie din cetina pe care o doamna sau o domnisoara sa o poata imbraca la petrecerea Craciunului sau Revelionului. Cu toate acestea, datorita pasiunii si imaginatiei de care da dovada, nu duce lipsa de comenzi in atelierul pe care si l-a deschis in urma cu trei ani.

"Pasiunea pentru design vestimentar a existat de cand eram mica, tata fiind croitor la Casa de Moda. Pot spune ca eram fermecata de tesaturi, de ace si ate si, uimitor, de un foarfec imens pe care nu l-am putut folosi decat de la varsta de 10 ani. Parintii nu m-au sprijinit si de aceea nu am studii in domeniu, dar sunt foarte mandra de faptul ca pot pune in practica tot ceea ce imi doresc sa creez, stiind sa croiesc si sa cos", ne-a marturisit Raluca.

Rochia din cetina de brad nu este prima cu care tanara croitoreasa iese din tiparele obisnuite. A facut-o prima data anul trecut, cand, dintr-un buchet de trandafiri primit in dar de la sotul sau, de Ziua Indragostitilor, a reusit cu brio sa realizeze o rochie din petale.

"De cand am realizat rochita din petale de trandafiri, natura ma inspira foarte mult.

Cititi si Braila Rochia din petale de trandafir. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro