Robu, la al doilea mandat. Edilul a depus juramantul in fata unei consiliere care A TREBUIT CARATA PE BRATE in Sala de Consiliu I FOTO - VIDEO

Robu, la al doilea mandat. Edilul a depus juramantul in fata unei consiliere care A TREBUIT CARATA PE BRATE in Sala de Consiliu I FOTO - VIDEO

Directorul Directiei pentru Cultura a Judetului Timis, Sorin Predescu, a dat la propriu o mana de ajutor pentru ca Raluca Popescu, presedintele Asociatiei "Ceva de Spus", membra PMP cu dizabilitati locomotorii, sa poata ajunge la timp la sedinta de investire a primaarului.

acum 49 luni (1 Jul 2016)

Noul Consiliul Local Timisoara intrunit, vineri, in sedinta extraordinara, a validat mandatul edilului ales, iar Nicolae Robu a fost reinvestit in functia de primar.

"Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac cu buna-credinta tot ceea ce sta in puterile si in priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Timisoara.

Juramantul a avut loc in fata tuturor consilierilor locali, inclusive a Ralucari Popescu de la PMP, primul consilier local cu dizabilitati locomotorii din istoria CLT, care a trebuit sa fie transportata pe brate in sala de consiliu.

Directorul Directiei pentru Cultura a Judetului Timis, Sorin Predescu, a dat la propriu o mana de ajutor pentru ca Raluca Popescu, presedintele Asociatiei "Ceva de Spus", membra PMP cu dizabilitati locomotorii, sa poata ajunge la timp la sedinta de investire a primaarului. De ieri acesta nu mai functioneaza si un alt sistem pentru accesul persoanelor cu dizabilitati nu este functional la nivelul municipalitatii", au declarat reprezentantii Primariei Timisoara. (Foto - video: Adrian Piclisan)

Citeste si:

+Sentinta SOC pentru nasul MAFIEI imobiliare tiganesti. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro