ROBOTUL care INLOCUIESTE cea mai buna gospodina. BURLACII vor fi in DELIR | GALERIE FOTO si VIDEO

ROBOTUL care INLOCUIESTE cea mai buna gospodina. BURLACII vor fi in DELIR | GALERIE FOTO si VIDEO

O companie de robotica reinventeaza termenul si vine cu adevaratul robot de bucatarie. Pentru o experienta cat mai autentica, mainile robotice au 20 de motoare, 24 de articulatii si 129 de senzori pentru a reproduce miscarile umane, noteaza Factor Tech.

acum 97 luni (17 Mar 2016)

O companie de robotica reinventeaza termenul si vine cu adevaratul robot de bucatarie. Are maini de robot, precizie de robot si face in bucatarie cam orice poate sa faca si un bucatar uman.

Robochef e creatia celor de la Moley Robotics. Inginerii au pornit de la retetele unui bucatar celebru in Marea Britanie, Tim Anderson. Cu ajutorul camerelor 3D au inregistrat miscarile pe care acesta le face cand gateste, iar acum Robochef le reproduce de fiecare data cu precizie maxima.

"Daca poate reproduce miscarile mainilor mele si ale oricarui bucatar, atunci cu putina munca va putea face cam orice.

Dexteritatea de care da dovada robotul de bucatarie vine dupa decenii de perfectionare.

Bucatarul-robot stie 2.000 de retete complicate si poate oricand invata altele noi. Iar acest lucru spune inventatorul, e la fel de important ca tehnologia pe care se bazeaza. Pentru o experienta cat mai autentica, mainile robotice au 20 de motoare, 24 de articulatii si 129 de senzori pentru a reproduce miscarile umane, noteaza Factor Tech. O sa ai un adevarat

+Ce feluri de mancare din bucataria GERMANA ar trebui sa incerci. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro