Robotul care face fotografii pe roti, noul "fratior" al dronei. Cum functioneaza masinaria dirijata prin telecomanda

Robotul care face fotografii pe roti, noul

Au trecut trei ani de zile de cand dronele Eye in the Sky au inceput sa survoleze cerul Timisoarei, oferind fotografii cu imagini spectaculoase, unghiuri inedite, asa cum nu a fost niciodata imortalizata capitala Banatului. De atunci, mii si mii de fotografii realizate de el au fost sheruite pe retelele de socializare.

acum 41 luni (6 Aug 2016)

Au trecut trei ani de zile de cand dronele Eye in the Sky au inceput sa survoleze cerul Timisoarei, oferind fotografii cu imagini spectaculoase, unghiuri inedite, asa cum nu a fost niciodata imortalizata capitala Banatului. Proiectul apartine timisoreanului Valentin Valcu, un pasionat de imagine, fotografie si de tehnologie de ultima ora in domeniu. De atunci, mii si mii de fotografii realizate de el au fost sheruite pe retelele de socializare. Acum insa, cand mai toata lumea poate avea o drona, Valentin Valcu venit cu o noua jucarie. Si-a achizitionat un robot pentru a surprinde imagini minunate de la "firul ierbii". Cumva e tot o drona, doar ca e pe roti si nu zboara. E o masina de teren, unii i-ar spune masina de jucarie, dar e una dintre cele mai performante, produsa de Arrma Nero.

Robotul pe roti este dirijat tot prin telecomanda, la fel ca la o drona. Masina se poate indeparta la o distanta de 100 de metri, insa proprietarul sustine ca nici nu trebuie mai mult, avand in vedere ca se pierde din ochi.

"Am montat pe ea o camera Zenmuse X5, pe un osmo. Este camera de pe drona. Bateria masinii are o autonomie de patru ore, iar cea de la camera cam 50 de minute. Pe mine m-a costat 3.500 de euro", a mai spus Valentin Valcu.

Robotul Eye in the Sky a adus deja imagini inedite de pe malul canalalui Bega, de pe aleea pietonala Marasesti, dar si din alte locuri din zona centrala a orasului.

Cititi si:

FOTO Timisoara by Night: Imagini spectaculoase dupa lasarea serii, realizate cu drona Eye in the Sky

Frigul si gerul au pus stapanire pe Timisoara. Fotografii nocturne unice cu drona Eye in the Sky

FOTO Timisoara de sus, in noapte. Imagini spectaculoase surprinse de drona "Eye in the sky"

FOTO VIDEO Timisoara, uluitoare prin ochii dronei "Eye In The Sky". Drona care ofera o noua dimensiune orasului FOTO Festivalul Bega Bulevard si Cursa Ratustelor vazute prin ochii unei d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro