Robin Thicke a recunoscut ca nu a scris piesa "Blurred Lines", fiind drogat cu un cocktail de calmante si alcool

In luna aprilie, Robin Thicke depusese marturie la tribunal prin care specifica faptul ca in mare parte a fost "absent" atunci cand s-a compus piesa "Blurred Lines" din cauza starii de ebrietate in care se afla, precum si a efectelor cauzate de consumul analgezicului opioid Vicodin. Declaratiile sale fac parte dintr-un litigiu in curs de desfasurare pe care cei doi il au cu copiii fostului muzician Marvin Gaye in care cei din urma ii acuza pe Thicke si Pharell ca au preluat linia melodica si unele beat-uri ale piesei "Got to Give It Up", pe care tatal lor a compus-o in 1977, noteaza "Time".

acum 96 luni (16 Sep 2014)

In luna aprilie, Robin Thicke depusese marturie la tribunal prin care specifica faptul ca in mare parte a fost "absent" atunci cand s-a compus piesa "Blurred Lines" din cauza starii de ebrietate in care se afla, precum si a efectelor cauzate de consumul analgezicului opioid Vicodin. Asadar, nu imi amintesc multe dintre lucrurile pe care le-am spus", a declarat cantaretul care a tinut sa specifice ca a renuntat la Vicodin, scrie Reuters.

In schimb, Thicke a spus ca Pharrell Williams a fost cel care a scris piesa. Declaratiile sale fac parte dintr-un litigiu in curs de desfasurare pe care cei doi il au cu copiii fostului muzician Marvin Gaye in care cei din urma ii acuza pe Thicke si Pharell ca au preluat linia melodica si unele beat-uri ale piesei "Got to Give It Up", pe care tatal lor a compus-o in 1977, noteaza "Time". Acesta a mai spus ca Thicke a fost doar cel care a dat forma finala a piesei.

Avocatul lui Robin Thicke a spus, intr-o declaratie facuta luni, ca publicarea marturiei clientului lui a avut ca scop "abaterea atentiei de la slabiciunea cererii legale". Intre timp, Thicke s-a declarat "gelos" pe reusita lui Pharrell, acesta fiind cel care i-a semnat hitul care l-a propulsat in industria muzicala. "Cel mai mare hit al carierei mele a fost scris si produs de altcineva, am fost gelos si am vrut o parte din glorie", a mai zis Thicke. Pe masura ce piesa a devenit populara, Thicke a spus: "Intr-un fel incepusem sa ma conving ca faceam parte dintre cei care au facut piesa, mai mult decat credeam inainte".

Declaratiile lui Robin Thicke vin in contextul in care artistul a avut un an tumultos, despartindu-se de sotia sa, actrita Paula Patton, la care a facut referire atunci cand a fost interogat in cadrul procesului.

Cantaretul Robin Thicke este fiul actorului Alan Thicke, cunoscut din serialul de televiziune "Growing Pains", arata si Mediafax. Hitul "Blurred Lines... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro