Robert Turcescu vs. Cristian Tudor Popescu: "CTP a reactionat cand trebuia, Turcescu a facut-o mereu cu un retard semnificativ"

Robert Turcescu vs. Cristian Tudor Popescu:

Marturisirea din octombrie 2014 s-a produs in emisiunea Sorinei Matei, intre timp si ea disparuta de pe ecranele televizoarelor, jurnalista extrem de vocala si decibelica despre care au circulat si circula si azi zvonuri pe care nimeni nu se mai oboseste sa le dezminta ca, la randu-i, ar fi fost ofiter acoperit infiltrat in presa cu misiunea de a indeplini operatii de manipulare si dezinformare. Oricine l-a urmarit cat de cat consecvent pe fostul om de presa Robert Turcescu, din momentul in care a renuntat sa paraziteze contra cost ecranele TVR intr-un matinal fara har si fara audienta devenind moderator de talk show, nu a putut sa nu observe cat de mari i-au fost eforturile in imitarea marelui ziarist de la Adevarul si de la Gandul.

acum 92 luni (6 Aug 2015)

Marturisirea venea la mai bine de un an de cand fusese publicata o lista cu mai multe personalitati din presa, pe vremea aceea apropiate de fostul presedinte Traian Basescu, personalitati despre care ni se spunea ca ar fi fost avansate in mod exceptional, primind astfel grade militare de rang superior in ierarhia MAN.

Avansarea, dezvaluita, la scurt timp dupa ce primul guvern USL condus de Victor Ponta preluase puterea, a fost negata vehement de jurnalist, intr-o aparitie teatralizata cvasi-dementa, cu recuzita de un ridicol absolut. Totul intr-o sceneta, intr-un one man show de cea mai proasta calitate la care pana si Andreea Pora, prezenta in studio, s-a uitat si mirata, si cu un dispret cu greu disimulat.

Marturisirea din octombrie 2014 s-a produs in emisiunea Sorinei Matei, intre timp si ea disparuta de pe ecranele televizoarelor, jurnalista extrem de vocala si decibelica despre care au circulat si circula si azi zvonuri pe care nimeni nu se mai oboseste sa le dezminta ca, la randu-i, ar fi fost ofiter acoperit infiltrat in presa cu misiunea de a indeplini operatii de manipulare si dezinformare. Daca ne reamintim si ca spovedania lui Robert Turcescu venea in contextul in care fostul presedinte voia sa il determine pe premierul Victor Ponta sa isi recunoasca si el calitatea de ofiter sub acoperire in serviciul SIE, atunci toata povestea de acum aproape un an devine cum nu se poate mai limpede. La ordin sau nu, reactivat ori ba, fostul jurnalist definitiv compromis (iar aici definitivul e ca atare, nemaiputand fi de nimeni, cel putin in ochii mei, amendat sau retractat), Turcescu a mai incercat, din cand in cand, sa forteze usa cate unui studio de televiziune. Ba mimand calitatea de invitat, ba devenind realizator la un post la care nu se prea uita nimeni, Nasul tv, al carui proprietar, pe nume Radu Moraru, e si el un fost al mass-media din Romania. Lanseaza pe piata gratie facebook-ului si blogului personal tot felul de zvonuri care mai de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro