Robert Turcescu: Ii bat MAR pe Catalin Predoiu si Gabriela Firea! PSD si PNL NU mai pot evolua de nicio culoare

Robert Turcescu: Ii bat MAR pe Catalin Predoiu si Gabriela Firea! PSD si PNL NU mai pot evolua de nicio culoare

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu a fost prezent in aceasta seara la Digi 24, unde a facut o serie de declaratii cu privire la programul pe care il pregateste pentru Primaria Bucuresti.

acum 91 luni (28 Apr 2016)

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu a fost prezent in aceasta seara la Digi 24, unde a facut o serie de declaratii cu privire la programul pe care il pregateste pentru Primaria Bucuresti. Acesta si-a exprimat opinia cu privire la cele mai mari probleme ale capitalei, a raspuns intrebarilor legate de relatia sa cu fostul presedinte Traian Basescu si despre sansele pe care crede ca ceilalti canidati inscrisi in cursa electorala le au.

Robert Turcescu: La cum arata astazi spectrul politic din Romania, mi se pare ca in PMP este o dovada de seriozitate si de pragmatism politic si o dovada clara de leadership.

Daca ne uitam la ce se intampla la momentul de fata in Romania, Taian Basescu este un om care arata foarte clar ceea ce se intampla in Romania.

Felul in care a fost facut anuntul este ca si cum ati fi a cincea roata la caruta.

Robert Turcescu: Discutia despre candidatura mea la Primaria Capitalei este o surpriza doar in spatiul public, membrii partidului precum si candidatii PMP la Primariile celor 6 sectoare erau pusi in tema.

Mandatul lui Traian Basescu a fost de departe cel mai bun mandat de la Primaria Bucurestiului. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro