Robert Tudor, magician si prezentator "Vocea Romaniei Junior": "Copiii au nevoie de atentie si de magie"

"Adevarul": Cum a venit propunerea de a prezenta "Vocea Romaniei Junior" si cum te vezi in rolul de prezentator? Am venit de undeva de la tara, din Dragomiresti-Vale, judetul Ilfov, dintr-o familie de oameni simpli, am crescut fara tata de la varsta de 7 ani si, chiar daca nu am castigat "Romanii au talent", sunt un castigator pentru ca am ales sa particip si asa am ajuns sa ma cunoasca milioane de oameni. Cu ajutorul emisiunii "Romanii au talent" am ajuns sa fac cunoscuta pasiunea mea pentru magie, placerea de a lucra cu copiii, iar astazi sunt prezentator, alaturi de Mihai Bobonete, cu antrenori foarte cunoscuti, Andra, Inna si Marius Moga, si cu o echipa minunata, la "Vocea Romaniei Junior", o emisiune la care se va uita toata Romania, unde vor veni copii nascuti sa cante.

acum 88 luni (28 Jul 2016)

"Adevarul": Cum a venit propunerea de a prezenta "Vocea Romaniei Junior" si cum te vezi in rolul de prezentator?

Robert Tudor: Propunerea de a prezenta "Vocea Romaniei Junior" a venit asa cum vin toate lucrurile bune in viata mea, toate la timpul lor, asa cum a fost atunci cand am ales sa fiu magician, sa ma casatoresc si sa am o familie, un copil minunat, iar acum sunt prezentator. Rolul de prezentator nu este diferit de ceea ce fac eu in spectacolele de magie pentru copii, asa ca este minunat. La fel ca in spectacole, copiii au nevoie de atentie, au nevoie sa fie ascultati, au nevoie de un prieten si de magie.

In primul rand, Bobo este prietenul meu, este un om bun si nu spun asta pentru ca este nasul meu de cununie si nasul copilului meu. Ganditi-va ca petrecem mult timp impreuna si in fiecare zi am cate ceva de invatat de la el, este un exemplu si un tata pentru mine. Eu stiu ca este un sot si un tata minunat, asa cum si eu as vrea sa fiu, iubeste enorm copiii si vad cum i se lumineaza privirea de fiecare data cand ii strange in brate. Cu Smiley si Pavel suntem prieteni si nu incape discutia de competitie. Pro TV inseamna familie si ma bucur enorm pentru ca fac parte din ea, pentru ca am cunoscut o multime de oameni minunati aici.

Nu stiu, dar as vrea sa priveasca asa cum eu am privit marea oportunitate de la "Romanii au talent". Am venit de undeva de la tara, din Dragomiresti-Vale, judetul Ilfov, dintr-o familie de oameni simpli, am crescut fara tata de la varsta de 7 ani si, chiar daca nu am castigat "Romanii au talent", sunt un castigator pentru ca am ales sa particip si asa am ajuns sa ma cunoasca milioane de oameni. Acum mii de copii vin la spectacolele mele din toata tara.Viata iti ofera numeroase oportunitati si ceea ce a contat in toate experientele mele a fost perseverenta. Spune ca ii plac copiii, iar spectacolele sale de magie se adreseaza atat celor mici, cat si adultilor... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro