Robert Stan, candidat ALDE la Primaria Sectorului 6: Din pacate pentru contracandidati, eu sunt locuitor al Sectorului 6 si am vazut ce pot face

Robert Stan: Timp de patru ani de zile sunt consilier local din partea PNL-ului de la care am plecat tocmai pentru că am observat că nu s-a realizat nimic in acești patru ani pentru Sectorul 6 și cred că pot face mai mult. Și atunci m-am gandit că fiind al treilea sector ca populație din București, după Sectorul 3, care are aproximativ 400.000 de locuitori, toți acești cetățeni ar trebui să beneficieze de un Sector in care să se simtă la fel ca cei din Praga, din Paris, cu clădiri care să fie reabilitate și amenajate, care să placă ochiului, și să se simtă ca acasă. Imi mai propun să reabilitez locurile de joacă și să amenajez altele noi, să reglementez situația piețelor și să amenajez o zonă de promenadă a lacului Morii R.L: V-ați gandit cum să accesați fonduri europene? Domnul Florescu, de exemplu, care este independent, dar este dependent de oameni și este pentru a nu știu cata oară cand vine să candideze și de fiecare dată ajunge pe locul II, III, V, are tot felul de probleme... R.S: Din punctul meu de vedere, este foarte importantă pentru că dacă ai o susținere din partea unui partid, vii și cu o echipă de consilieri pe care ți-i alegi, ii propui și dacă ajungi primar, poți să realizezi foarte multe lucruri cu ajutorul lor. Faptul că nu au candidat stabil, faptul că sunt ultimii care iși pun și candidații la sectoare și nimeni nu a vrut să candideze la S6, in afară de Mironescu, mi-aș pune semne de intrebare ca și alegător.

acum 97 luni (6 May 2016)

Romania Liberă: De ce doriți să deveniți primar?

Robert Stan: Timp de patru ani de zile sunt consilier local din partea PNL-ului de la care am plecat tocmai pentru că am observat că nu s-a realizat nimic in acești patru ani pentru Sectorul 6 și cred că pot face mai mult. Sunt atat de multe lucruri de făcut in Sectorul 6 și consider că pot face multe.

R.L: Ce slogan de campanie aveți și ce semnificație are? Mă refer la Sectoul 3, Sectorul 1 și cat de cat Sectorul 4. Și atunci m-am gandit că fiind al treilea sector ca populație din București, după Sectorul 3, care are aproximativ 400.000 de locuitori, toți acești cetățeni ar trebui să beneficieze de un Sector in care să se simtă la fel ca cei din Praga, din Paris, cu clădiri care să fie reabilitate și amenajate, care să placă ochiului, și să se simtă ca acasă. Astfel, Sloganul meu este "Ridicăm Sectorul 6 la STANdarde europene"

R.L: Ce studii aveți, ce locuri de muncă ați avut și cum credeți că vă va ajuta experiența acumulată pentru funcția de primar?

R.S.: De profesie sunt economist, iar ca ocupație, din 2003, sunt director general, apoi director executiv, de-a lungul timpului, la două firme. Experiența mă ajută in funcția de primar mai ales că și in ultimii patru ani am fost și consilier local și am căpătat experiență și din acest punct de vedere.

R.L: Care ar fi cea mai gravă problemă identificată in Sectorul 6 și cum vă gandiți s-o rezolvați? Astfel, unul dintre punctele forte ale programului administrativ pe care il propun este să eficientizez activitatea primăriei din toate punctele de vedere, pentru a veni in ajutorul cetățeanului. De aici se subințeleg toate celelalte probleme pe care ceilalți congtracandidați le pun pe tapet că le vor face. Mă refer la curățenie, la taxa zero la serviciile de salubrizare.

R.L: Aveți probleme cu locurile de parcare?

R.S.: ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro