Robert Cazanciuc: "Am primit o cerere de gratiere a lui Jean Padureanu. Raspundem in una-doua saptamani"

Robert Cazanciuc:

Pedepse cu inchisoare pentru "greii" fotbalului romanesc Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

acum 82 luni (23 Sep 2014)

Intrebat daca, tinand cont de starea de sanatate a lui Jean Padureanu, va da un aviz favorabil, Cazanciuc a spus ca asteapta in acest sens un raspuns de la Administratia Nationala a Penitenciarelor si analiza interna a Ministerului Justitiei. Probabil ca intr-o saptamana, doua putem da un raspuns", a precizat Cazanciuc, citat de Mediafax Intrebat daca, din punct de vedere umanitar, ar putea fi dat un aviz favorabil, Robert Cazanciuc a raspuns: "Orice solicitare de gratiere are o componenta umanitara". Tribunalul Ilfov i-a respins cererea de intrerupere a pedepsei In 12 iunie, Tribunalul Ilfov a respins cererea lui Jean Padureanu de intrerupere, din motive medicale, a executarii pedepsei de trei ani si patru luni de inchisoare, primita de fostul presedinte al Gloriei Bistrita in dosarul transferurilor de jucatori. Instanta a dispus, dupa ce a analizat expertiza medicala efectuata de Institutul National de Medicina Legala, ca nu este necesara intreruperea executarii pedepsei lui Jean Padureanu, intrucat bolile de care acesta sufera pot fi supravegheate si tratate si in reteaua penitenciara. Decizia Tribunalului Ilfov a fost contestata de Jean Padureanu in 18 august, la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva in acest caz. Pedepse cu inchisoare pentru "greii" fotbalului romanesc

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucuresti contestatie in anulare in cazul condamnarilor primite in dosarul transferurilor de jucatori.

Si avocatii lui Ioan si Victor Becali au depus, pe 14 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro