Robbie Williams, dezvaluiri intime despre lupta cu drogurile: in ce stare era cand si-a cunoscut sotia

Robbie Williams, dezvaluiri intime despre lupta cu drogurile: in ce stare era cand si-a cunoscut sotia

Cunoscutul cantaret Robbie Williams (43 de ani) dezvaluie in noua sa biografie, "Reveal", cele mai importante momente din viata sa, precum prima intalnire cu sotia lui, actrita americana Ayda Field (38 de ani), si lupta cu drogurile, problemele de greutate si starile de anxietate si panica cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Actrita Ayda Field este cea care i-a schimbat viata cantaretului, ajutandu-l sa renunte la droguri FOTO Getty Images Se pare ca actrita nu l-a parasit dupa acea seara, ba dimpotriva, a ramas alaturi de el timp de vreo trei saptamani, pentru a-l ingriji: "Ayda nu pleca de la mine, decat pentru a se duce la munca. De asemenea, intr-un alt pasaj din biografia "Reveal", scrisa de Chris Heath, Robbie povesteste despre faptul ca artistul englez Morrisey ar fi de acord sa faca un duet cu el, numai in cazul in care acesta s-ar sfarsi cu un sarut, "la fel cum au facut Britney Spears si Madonna".

acum 77 luni (25 Sep 2017)

Cunoscutul cantaret Robbie Williams (43 de ani) dezvaluie in noua sa biografie, "Reveal", cele mai importante momente din viata sa, precum prima intalnire cu sotia lui, actrita americana Ayda Field (38 de ani), si lupta cu drogurile, problemele de greutate si starile de anxietate si panica cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Robbie Williams era atat de drogat incat in prima seara petrecuta cu Ayda Field, cea care ulterior i-a devenit sotie, "statea intr-un jacuzzi si cotcodacea ca o gaina", dupa cum insusi povesteste, scrie The Sun, care a publicat in premiera pasaje din volumul artistului. Cantaretul vorbeste si despre perioada in care a fost dependent de droguri si isi petrecea timpul "pe o canapea, mancand chipsuri si ciocolata", ignorand total felul in care arata.

Biografia cantaretului Robbie Williams este scrisa de Chris Heath, cu care asrtistul a mai colaborat inainte FOTO The Sun Un prieten care voia sa-l scoata din acea stare de latenta s-a gandit sa-i prezinte o prietena cu care "s-ar putea distra pentru o seara", actrita Ayda Field. "Am cautat-o pe Google, era foarte atragatoare, dar luam o gramada de pastile care ma faceau sa fiu extrem de antisocial. Iata-ma pe mine, intr-un jacuzzi, cu o femeie foarte frumoasa de la Hollywood, facand o chestie hollywoodiana, insa, mi s-a facut extrem de rau si mai si cotcodaceam ca o gaina.

Actrita Ayda Field este cea care i-a schimbat viata cantaretului, ajutandu-l sa renunte la droguri FOTO Getty Images Se pare ca actrita nu l-a parasit dupa acea seara, ba dimpotriva, a ramas alaturi de el timp de vreo trei saptamani, pentru a-l ingriji: "Ayda nu pleca de la mine, decat pentru a se duce la munca. Nu aveam nevoie de mancare, din cauza pastilelor, asa ca am mancat numai asta timp de cateva saptamani", marturiseste artistul. Cei doi s-au intanit vreme de un an, iar dependenta de droguri a cantaretului s-a inrautatit. "A fost foarte puternica combinatia de pastile, nu-mi mai puteam misca picioarele... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro