Robbie Williams da in judecata un fost angajat: artistul este acuzat de hartuire sexuala

Robbie Williams s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

acum 52 luni (9 Aug 2015)

In procesul intentat starului si sotiei acestuia, Gilles De Bonfilhs sustine ca Ayda Field l-a facut sa se simta inconfortabil pentru ca se plimba goala prin casa si se lauda cu partidele sale sexuale.

Williams si Field au declarat ca acestea sunt acuzatii inventate si au decis, in cele din urma, sa mearga mai departe, intentandu-i fostului angajat un proces.

Cantaretul britanic Robbie Williams si sotia sa, Ayda Field, sunt casatoriti din 2010 si au impreuna doi copii - Theodora Rose, in varsta de doi ani si zece luni, si Charlton Valentine, in varsta de noua luni.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro