Robbie Williams, cenzurat de BBC dupa ce a dezvaluit ca a fost masturbat de o necunoscuta intr-un castel

Robbie Williams, cenzurat de BBC dupa ce a dezvaluit ca a fost masturbat de o necunoscuta intr-un castel

Robbie Williams a revenit in industria muzicala cu un nou album de studio, "Heavy Entertainment Show", ce a fost lansat pe 4 noiembrie. Cantaretul britanic a povestit in acea emisiune ca a fost masturbat atunci cand se afla intr-un castel, in urma cu multi ani, de o femeie necunoscuta, care s-a dovedit in cele din urma a fi o chelnerita dintr-un bar celebru, frecventat de multi muzicieni in voga.

acum 44 luni (20 Nov 2016)

Robbie Williams a revenit in industria muzicala cu un nou album de studio, "Heavy Entertainment Show", ce a fost lansat pe 4 noiembrie. In consecinta, starul britanic este des invitat in aceasta perioada in platourile unor emisiuni de televiziune, iar artistul nu ezita niciodata sa ii amuze pe invitatii si spectatorii din platou, relatand diverse intamplari din viata si cariera lui. Este exact ceea ce s-a intamplat recent, cand Robbie Williams a constatat ca BBC a decis sa suprime o secventa video din timpul participarii sale in emisiunea "Graham Norton Show".

Invitatii acelei emisiuni au fost Robbie Williams, Justin Timberlake, Anna Kendrick si Daniel Radcliffe.

Cantaretul britanic a povestit in acea emisiune ca a fost masturbat atunci cand se afla intr-un castel, in urma cu multi ani, de o femeie necunoscuta, care s-a dovedit in cele din urma a fi o chelnerita dintr-un bar celebru, frecventat de multi muzicieni in voga.

BBC One, postul care difuzeaza emisiunea prezentata de Graham Norton, a decis sa suprime secventa in care Robbie William relata acea intamplare, insa secventa in cauza poate fi vizionata pe YouTube.

In urma deciziei luate de radiodifuzorul public britanic, Robbie Williams si-a exprimat dezamagirea intr-un interviu acordat tabloidului "The Sun": "BBC a suprimat secventa, au retras-o.

Maureen este prenumele femeii care a facut subiectul acestei relatari a cantaretului Robbie Williams.

Desi unii dintre internautii si telespectatorii britanici nu au fost deloc incantati de relatarea artistului, altii au apreciat-o.

Robbie Williams, nascut pe 13 februarie 1974, a facut parte din grupul Take That si si-a inceput cariera solo in 1996, cu un cover dupa piesa "Freedom" a lui George Michael. Este casatorit cu actrita americana Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora Rose "Teddy", nascuta pe 18... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro