Robbie Williams apare nud pe coperta unei reviste dedicate homosexualilor

Robbie Williams apare nud pe coperta unei reviste dedicate homosexualilor

Robbie Williams, alaturi de sotia sa, Ayda Field FOTO Getty Images De altfel, sotia lui, actrita americana Ayda Field (37 de ani), a explicat ca la varsta de 15 ani, cand facea parte din trupa Take That, lui Robbie Williams i s-a spus ca este gras si de atunci tine regim.

acum 45 luni (6 Nov 2016)

Avand doar un lant la gat, o expresie de uimire si mainile pozitionate strategic astfel incat sa-si ascunda barbatia, Robbie Williams apare complet dezbracat pe coperta numarului din decembrie al revistei "Attitude".

Starul pop a acordat si un interviu in care vorbeste despre consumul de droguri si alcool, dependenta de sex, depresie si succes. Artistul a fost chestionat de John Grant, alaturi de care canta piesa "I Don't Want To Hurt You" de pe noul sau album, "The Heavy Entertainment Show".

Williams a discutat deschis si despre perioada in care a fost dependent de sex, afectiune despre care spune ca exista cu adevarat. Oamenii care vorbesc despre dependenta de sex vor fi comuni si normalizati, pentru ca asa trebuie sa fie", a declarat cantaretul.

Artistul a vorbit despre cariera sa si cel mai recent disc, pe care sunt inregistrate colaborari cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie si Rufus Wainwright. De asemenea, albumul marcheaza o noua colaborare a cantaretului Robbie Williams cu textierul Guy Chambers, alaturi de care a compus unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum "Rock DJ", "Angels" si "Let Me Entertain You". Sunt dependent de o multime de lucruri care ma infurie.

Robbie Williams, alaturi de sotia sa, Ayda Field FOTO Getty Images

De altfel, sotia lui, actrita americana Ayda Field (37 de ani), a explicat ca la varsta de 15 ani, cand facea parte din trupa Take That, lui Robbie Williams i s-a spus ca este gras si de atunci tine regim. Artistul a renuntat la fumat, refuza intotdeauna dulciurile si merge constant la sala de sport, facand tot posibilul sa tina sub control efectele trecerii timpului. "Intotdeauna refuza prajiturile, chiar si de ziua lui sau de Craciun. Pentru ultimul album a scris 65 de piese si este intotdeauna preocupat ca nu cumva sa dezamageasca pe cineva. "

Robbie Will... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro