Rizea, despre acuzatiile ca nu si-ar fi platit cazarea: Ghita i-a spus proprietarului hotelului din Vaslui ca PRU va plati pentru cazare

Rizea, despre acuzatiile ca nu si-ar fi platit cazarea: Ghita i-a spus proprietarului hotelului din Vaslui ca PRU va plati pentru cazare

"Intrebati-l, va rog, pe proprietarul acelui hotel, domnul Adrian Porumboiu, daca la inceputul campaniei electorale, cu o zi inainte de depunerea listelor, cand s-a luat decizia de a candida din parte PRU la Vaslui, a avut o intalnire cu mine si cu Sebastian Ghita in hol la Intercontinental, in barul de jos, in care Ghita i-a spus foarte clar ca acel contract se va incheia pe partid si partidul va plati", a spus Cristian Rizea, la iesirea din sala de judecata de la instanta suprema, unde se judeca dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. In martie 2016, deputatul PSD Cristian Rizea a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, alaturi de omul de afaceri Lucian Coltea, care i-ar fi dat 300.000 de euro ca sa intervina la RAAPPS pentru retrocedarea unui teren intr-o zona rezidentiala din Bucuresti si la Primaria Chiajna pentru un teren aflat in litigiu.

acum 67 luni (22 Apr 2017)

"Intrebati-l, va rog, pe proprietarul acelui hotel, domnul Adrian Porumboiu, daca la inceputul campaniei electorale, cu o zi inainte de depunerea listelor, cand s-a luat decizia de a candida din parte PRU la Vaslui, a avut o intalnire cu mine si cu Sebastian Ghita in hol la Intercontinental, in barul de jos, in care Ghita i-a spus foarte clar ca acel contract se va incheia pe partid si partidul va plati", a spus Cristian Rizea, la iesirea din sala de judecata de la instanta suprema, unde se judeca dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

Rizea a precizat ca, si dupa alegerile parlamentare, Adrian Porumboiu a primit un telefon de la Sebastian Ghita in care acesta i-a spus ca PRU va plati pentru cazarea sa la hotelul din Vaslui. Intrebati-l pe Porumboiu daca dupa alegeri a primit un telefon de la Ghita, in care i s-a spus ca partidul va plati. Au trecut cinci luni de zile, domnii nu au facut nimic si atuncea au inceput cu diverse sms-uri de santaj sa le platesc eu din buzunar. Contractul de cazare este semnat de PRU si unitatea hoteliera respectiva", a mai spus Rizea.

Fostul deputat a vorbit si despre o discutie care ar fi avut loc intre omul de afaceri Adrian Porumboiu si Sebastian Ghita, in care primul se plangea de presiunile la care era supus de catre fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea.

"Intrebati-l pe Porumboiu daca s-a plans lui Sebastian Ghita despre presiunile pe care domnul Coldea le facea asupra lui si ca dosarul pe care-l are este din cauza presiunilor facute de Coldea.

Despre biletele de avion neachitate agentiei de turism Paralela 45, Cristian Rizea a spus ca aceasta este "o a doua mizerie". M-a invitat sa vizitez agentia de turism, m-a invitat la ziua domniei sale, la Mamaia.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea datoreaza de circa doi ani companiei Paralela 45 aproximativ 4.000 de euro pentru zece bilete de avion pe ruta Bucuresti-Nisa, declara, in 12 aprilie, pentru News.ro, propr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro