Ritualul de infrumusetare al unei dive de la Hollywood de acum 86 de ani

Ritualul de infrumusetare al unei dive de la Hollywood de acum 86 de ani

Pentru starul de la Hollywood, dimineata incepea la 7:30, ora la care aceasta se ridica din pat pentru a-si indeplini indelungatul ritual de frumusete.

acum 81 luni (7 Jan 2016)

Pentru starul de la Hollywood, dimineata incepea la 7:30, ora la care aceasta se ridica din pat pentru a-si indeplini indelungatul ritual de frumusete. La ora 7:35, servitoarea actritei venea la Constance pentru a-i spune ca a fost pregatita cada, insa vedeta nu intra in apa pana nu isi aplica pe chip o crema pentru stimularea circulatiei sanguine.

"Stimularea este baza tratamentului meu facial, fiind la fel de importanta ca spalatul pe dinti. Gingiile au la randul lor nevoie de stimulare, la fel si pielea capului, pentru ca firul de par sa fie puternic si sanatos", explica actrita Constance Bennett in inregistrare.

Ritualul de infrumusetare continua cu aplicarea unei masti faciale, intr-un strat subtire, care era lasata sa actioneze in timp ce vedeta se spala in cada, pe restul corpului. Ritual de infrumusetare de la 1930

Abia apoi diva incepea sa se machieze, folosind o baza stralucitoare, blush, ruj si putina pudra pentru luminozitate. Aceasta a jucat in peste 50 de filme, cele mai apreciate fiind "Sally, Irene and Mary", "This Thing Called Love", "The Goose Hangs High", "Three Faces East", "Madame X". Pentru aportul adus cinematografiei, Constance a primit o stea in partea de nord, aria 6200, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro