Rise Project: 35 imobile noi, identificate ca apartinand companiei Tel Drum, controlata de Liviu Dragnea

Alte 35 de imobile au fost identificate ca fiind detinute de corporatia Tel Drum in judetului Teleorman, scriu jurnalistii Rise Project.

acum 37 luni (11 Oct 2017)

Alte 35 de imobile au fost identificate ca fiind detinute de corporatia Tel Drum in judetului Teleorman, scriu jurnalistii Rise Project. O parte din ele provin din patrimoniul Societatii Agricole Zooveg Lita si Agromec SA, doua firme de stat care se ocupau de agricultura, acum alimentate si lichidate.

Tel Drum, firma cu actionari secreti legata de Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanti proprietari si concesionari de terenuri si imobile din sudul Romaniei. RISE Project a consultat documente din arhivele cadastrale, a inventariat proprietatile companiei si a reconstituit traseul acestora de la stat pana in portofoliul firmei private detinute prin actiuni la purtator.

Cele mai multe proprietati identificate de jurnalisti RP sunt in judetul Teleorman, in localitatile Turnu Magurele si Alexandria, dar pe harta sunt indexate si imobile din judetul Arges. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro