Rinocerul Alb de la Circul Globus si-a atact dresorul. Acesta l-a impacat, oferindu-i un mar

Rinocerul Alb de la Circul Globus si-a atact dresorul. Acesta l-a impacat, oferindu-i un mar

Daca n-ar fi avut stapanire de sine, spectacolul de ieri de la Circul Globus ar fi putut sa ia o alta turnura. De cativa ani o dreseaza pe Kunta, singurul rinocer alb aflat in "Lumea Circului", iar la Circul Globus pot fi vazuti, in fiecare sambata, de la ora 15.00, si duminica - de la orele 11.00 si 15.00.

acum 40 luni (25 Feb 2016)

Daca n-ar fi avut stapanire de sine, spectacolul de ieri de la Circul Globus ar fi putut sa ia o alta turnura. Alessandro Belluci, un tanar dresor italian, i-a tinut piept unui "mastodont" de doua tone

Momente tensionate, ieri, sub cupola Circului Globus din Bucuresti. Gongul a batut, iar cei peste 1.000 de spectatori s-au asezat linistiti pe scaune. Pe scena si-a facut aparitia Kunta, femela rinocer, care a fost incurajata de aplauzele celor aflati in sala. In spatele animalului "construit" numai din muschi s-a aflat Alessandro Belluci, un italian pursange, dresorul "mastodontului" de peste 2.000 de kilograme. La un moment dat, animalul nu a mai vrut sa asculte de comenzile tanarului.

FOTO: Galele Circului, editia a XIV-a, vor tine pana la jumatatea lunii martie

A facut doi pasi in spate si s-a retras

Sala a amutit. Italianul si-a dat seama ca ceva nu e in regula si a apelat la o strategie de mare dresor. In viata de circ exista si astfel de evenimente", ne-a declarat Victor Coman, manager la Circ & Variete Globus. Alessandro Belluci cocheteaza cu aceasta frumoasa meserie de la varsta de trei ani. Tainele dresurii i-au fost impartasite de parintii lui mai intai cu cai, apoi cu zebre, iar cand a mai crescut, baiatul alerga in spectacole cu elefanti. De cativa ani o dreseaza pe Kunta, singurul rinocer alb aflat in "Lumea Circului", iar la Circul Globus pot fi vazuti, in fiecare sambata, de la ora 15.00, si duminica - de la orele 11.00 si 15.00.

+Snooker Titans Trophy, patrulater cu legende ale snooker-ului

+Un pui de rinocer nu poate dormi singur dupa ce a vazut uciderea mamei sale de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro