Ring de BOX si studio de VIDEOCHAT intr-o scoala din Capitala. O eleva de clasa a VI-a, AGRESATA in timpul orei

Ring de BOX si studio de VIDEOCHAT intr-o scoala din Capitala. O eleva de clasa a VI-a, AGRESATA in timpul orei

Ceea ce nu se vede in filmari este faptul ca eleva a fost dezbracata de fata cu colegii si obligata sa ingenuncheze si sa sarute mainile si picioarele fetelor, care nu sunt la primul gest de acest fel.

acum 64 luni (7 Jun 2016)

Patru eleve de clasa a VI-a si-au obligat colega sa se uita la filme pentru adulti, iar cand aceasta s-a impotrivit, au inceput sa o umileasca. Incidentul a avut loc chiar in fata colegilor, in sala de clasa.

O eleva de 12 ani dintr-o scoala din Capitala a fost obligata de un grup de colege sa se uite la filme pentru adulti chiar in timpul orei. Agresoarele au strans-o de gat, in ciuda protestelor si lacrimilor victimei.

Ceea ce nu se vede in filmari este faptul ca eleva a fost dezbracata de fata cu colegii si obligata sa ingenuncheze si sa sarute mainile si picioarele fetelor, care nu sunt la primul gest de acest fel. Elevele agresoare si-au amenintat victima ca daca va spune cuiva prin ce a trecut, va avea parte de acelasi tratament. In luna februarie, in timpul orei de Limba Romana, fetei i s-a turnat apa in cap chiar de fata cu profesoara. Citeste si:

+ENIGMELE MORTII lui Dan Condrea si posibile raspunsuri.

+Candidatul cu patru case, doua terenuri, dar si... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro