Rihanna si Amber Heard, noile victime in scandalul pozelor nud postate ilegal pe internet

Rihanna si Amber Heard, noile victime in scandalul pozelor nud postate ilegal pe internet

Desi Emma Watson (foto) nu figura, la inceput, pe lista vedetelor ale caror conturi de iCloud au fost sparte, postata de un hacker dupa primul atac, publicatia "The Independent" scrie ca hackerii au fost enervati de discursul sustinut de Watson weekendul trecut, in calitate de Amabasador al Bunavointei, din partea ONU (Organizatia Natiunilor Unite).

acum 116 luni (23 Sep 2014)

Scandalul pozelor cu vedete dezbracate publicate ilegal pe internet continua cu un "nou episod". Potrivit "TMZ", peste 50 de poze nud cu logodnica actorului Johnny Depp, Amber Heard, si doua imagini topless cu Rihanna au aparut pe site-urile 4chan si Reddit.

Desi, potrivit noilor politici cu privire la drepturile de autor, fotografiile au fost sterse de pe cele doua platforme online mentionate mai sus, la scurt timp dupa publicarea lor, editorii de la "Daily Mail" sustint ca acestea pot fi accesate, in continuare, de pe Twitter.

De asemenea, in decursul zilei de luni, 22 septembrie, pe site-ul 4chan a aparut mesajul "You are next/ Tu esti urmatoare", adresat actritei Emma Watson. Mai mult, un al doilea site, nespecificat, a publicat o fotografie cu Emma Watson plangand, alaturi de un cronometru care ar numara minutele pana ce presupusele poze nud cu actrita din franciza de succes "Harry Potter" vor fi facute publice pe internet.

Desi Emma Watson (foto) nu figura, la inceput, pe lista vedetelor ale caror conturi de iCloud au fost sparte, postata de un hacker dupa primul atac, publicatia "The Independent" scrie ca hackerii au fost enervati de discursul sustinut de Watson weekendul trecut, in calitate de Amabasador al Bunavointei, din partea ONU (Organizatia Natiunilor Unite). "Mai rau decat sa asisti la violarea intimatatii acestor femei este sa citesti comentariile, care denota o lipsa de empatie enorma", a fost una dintre declaratiile facute de Emma Watson pe Twitter.

Poze nud cu Jennifer Lawrence si alte celebritati feminine au fost postate ilegal pe internet

Sambata, 20 septembrie, un alt val de fotografii nud in care apareau actrita de reality show Kim Kardashian si fosta vedeta Disney Vanessa Hudgens au aparut pe site-ul 4chan. Pozele au fost, de asemenea, sterse rapid, ca parte a noii politici a site-ului cu privire la incalcarea dreptului de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro