Ridichile combat hipertiroidismul, boala tiroidei care afecteaza si inima. Ce alte alimente si ceaiuri sunt indicate

Ridichile combat hipertiroidismul, boala tiroidei care afecteaza si inima. Ce alte alimente si ceaiuri sunt indicate

Aceste alimente ajuta la blocarea asimilarii de iod de catre tiroida, de care e nevoie pentru producerea de T3 si T4. Plantele medicinale care ajuta la normalizarea functionarii glandei tiroide sunt roinita - 2 linguri de planta la o cana de apa fierbinte, infuzata 10 minute.

acum 73 luni (4 May 2017)

Hipertiroidismul este o boala a glandei tiroide care afecteaza mai mult femeile cu varste intre 25 si 50 de ani, dar ea poate aparea si la barbati. Boala suprasolicita inima prin accelerarea metabolismului, iar pe termen lung creste riscul de insuficienta cardiaca.

Diagnosticul este pus in urma unui test de sange care masoara nivelul de hormon stimulator tiroidian in sange - TSH.

Hiperactivitatea glandei tiroide este produsa cel mai frecvent de boala Graves ai carei factori declansatori nu sunt cunoscuti. De vina ar putea fi stresul si ereditatea.

Pe langa tratamentul medicamentos prescris de medic, alimentatia poate furniza o ingrijire suplimentara.

Sunt recomandate in special alimente care inhiba in mod natural functionarea tiroidei, adica legume crucifere crude, precum varza, ridichile, conopida. Aceste alimente ajuta la blocarea asimilarii de iod de catre tiroida, de care e nevoie pentru producerea de T3 si T4.

Totodata, ar trebui redus consumul de lactate. Deoarece pot furniza un nivel ridicat de iod in organism. Totodata, trebuie evitate bauturile care contin coferina precum cafeaua, ceaiul si bauturile carbogazoase, intrucat cofeina stimuleaza functionarea glandei tiroide.

Plantele medicinale care ajuta la normalizarea functionarii glandei tiroide sunt roinita - 2 linguri de planta la o cana de apa fierbinte, infuzata 10 minute. Se raceste, se strecoara si se bea o ceasca de 3 ori pe zi.

Talpa gastei se recomanda in cazul in care unul dintre simptome este acelerarea batailor inimii. Infuzia se prepara asemenea celei de roinita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro