RFI Romania se lanseaza la Sibiu, pe 89 FM

RFI Romania se lanseaza la Sibiu, pe 89 FM

In aceasta lume din ce in ce mai agitata RFI Romania ramane un actor media care se intereseaza de ceea ce se intampla peste granitele tarii, sprijinandu-se pe o echipa redactionala aflata la Bucuresti si Paris, dar si pe o retea de corespondenti prezenti in mai mult de zece tari.

acum 54 luni (14 Apr 2016)

Cu aceasta ocazie jurnalistii RFI Romania realizeaza vineri, 15 aprilie, 4 ore de emisiuni speciale in direct din Centrul de informare situat in Piata Mare.

Principalele teme ale actualitatii culturale din Sibiu vor fi prezentate de Mihaela Dedeoglu si invitatii ei in emisiunea Zebra, dimineata intre 10:00 si 13:00.

De la ora 16:00, Ovidiu Nahoi, redactor sef RFI Romania, realizeaza emisiunea Decriptaj in studioul mobil RFI avand ca subiect Sibiul, orasul multietnic si multicultural.

RFI a aniversat recent 25 de ani de prezenta radio in Romania timp in care a promovat un jurnalism de calitate bazandu-se pe doua concepte cheie, libertate si responsabilitate. In aceasta lume din ce in ce mai agitata RFI Romania ramane un actor media care se intereseaza de ceea ce se intampla peste granitele tarii, sprijinandu-se pe o echipa redactionala aflata la Bucuresti si Paris, dar si pe o retea de corespondenti prezenti in mai mult de zece tari.

+Tara uitata de lume condusa de un DICTATOR sadic care isi UCIDE dusmanii prin ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro