RFI Romania isi lanseaza noul site

Acest nou site prezinta o ergonomie complet revizuita si modernizata, care faciliteaza ascultarea radioului online, precum si a tuturor jurnalelor de stiri si programelor sale in reluare. Continuturi mai accesibile si noutati In plus fata de toate continuturile tip radio, redactiile din Bucuresti si Paris ale RFI Romania propun zeci de articole exclusive in fiecare zi legate de actualitatea internationala, culturala, sportiva, economica.

acum 92 luni (20 May 2015)

Acest nou site prezinta o ergonomie complet revizuita si modernizata, care faciliteaza ascultarea radioului online, precum si a tuturor jurnalelor de stiri si programelor sale in reluare. Noul mod de navigare se adapteaza tuturor suporturilor si simplifica accesul la continuturi a caror tematica si ierarhizare au fost regandite.

Un site intuitiv care se adapteaza la toate suporturile

Datorita adaptabilitatii sale la toate suporturile mobile si tablete, acest site RFI raspunde evolutiei consumului de intenet in miscare peste tot in lume. Versiunea mobila a site-ului, la fel de bogata ca si cea disponibila pentru desktop-uri, ofera modalitati optimizate de navigare.

Un nou audio player care aduce radioul in centrul site-ului

Prezenta in partea de sus a www.rfi.ro, a noului audio player permite ascultarea in direct a RFI Romania, RFI Monde si RFI Musique, 24 de ore din 24. Cu un singur clic, vizitatorii au acces la ultimele jurnale de stiri in limba romana si pot asculta partea esentiala a programelor RFI Romania: Invitatul diminetii.

Continuturi mai accesibile si noutati

In plus fata de toate continuturile tip radio, redactiile din Bucuresti si Paris ale RFI Romania propun zeci de articole exclusive in fiecare zi legate de actualitatea internationala, culturala, sportiva, economica.

Prima pagina si structura site-ului au fost regandite pentru o mai buna accesibilitate la bogatia de continut. Partea centrala a site-ului ofera un acces direct la cele 21 de subiecte principale de actualitate selectate de redactie.

Subiectele alese de redactia romana din Paris sunt disponibile in rubrica "Special Paris", tot cu ajutorul unui carusel cu navigare orizontala, sagetile laterale permitand trecerea de la un articol la celalalt. Vizitatorii pot posta in continuare mesaje scrise prin Disqus, un modul original de comentarii cu o interfata clara si organizata. Acesta permite conectarea prin Facebook/Google+/Twi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro