Rezultate Bacalaureat 2016. Gafe uriase de corectare la Istorie. Cum si-au batut joc profesorii de teze aproape perfecte

Rezultate Bacalaureat 2016. Gafe uriase de corectare la Istorie. Cum si-au batut joc profesorii de teze aproape perfecte

Dupa afisarea rezultatelor din 12 iulie, nu mai putin de 200 de elevi din judetul Vaslui au constat notele primite la Istorie. O diferenta de peste doua puncte s-a inregistrat si in cazul unui elev de la Seminarul Teologic Husi, Barca Ciprian Andrei, care initial a fost notat cu 7.10 la Istorie, iar dupa contestatii a primit 9.50, precum si in cazul unei eleve de la liceul din Codaesti.

acum 80 luni (16 Jul 2016)

Dupa afisarea rezultatelor din 12 iulie, nu mai putin de 200 de elevi din judetul Vaslui au constat notele primite la Istorie. S-au inregistrat diferente si de peste doua puncte intre notele initiale si cele dupa contestatii. Mai multi candidati au primit nota 10 la Istorie, in urma contestatiilor, dupa ce initial primii corectori le-au acordat note de 7 sau 8.

Astfel, Andrei Sorin Catana, de la "Liceul Mihail Kogalniceanu" Vaslui a primit dupa contestatii nota 10 la Istorie, dupa ce primii corectori i-au notat lucrarea cu 7.20.

Georgiana Baciu, de la Liceul "Emil Racovita" Vaslui, a fost notata cu 10 la Istorie, dupa reevaluarea tezei, initial eleva fiind notata cu 8.10.

O alta eleva de la Colegiului "Gheorghe Rosca Codreanu" Barlad, a primit, de asemenea, nota 10, dupa ce initial, teza sa la Istorie a fost notata cu 8.95.

O alta diferenta majora de notare, intre prima comisie si cea de la contestatii, s-a inregistrat si in cazul unul elev de la Colegiul "Cuza Voda" Husi, Florin Stanga. De la aceeasi liceu, eleva Anca Andreea Angheluta a fost notata initial cu 6.85 la Istorie, iar dupa contestatii lucrarea sa a primit 9.10.

Lorena Nicoleta Volocariu, de la Liceul Mihail Kogalniceanu Vaslui a fost notata cu 9.60 dupa contestatii, dupa ce initial lucrarea sa a fost notata doar cu 6.95!

O diferenta de peste doua puncte s-a inregistrat si in cazul unui elev de la Seminarul Teologic Husi, Barca Ciprian Andrei, care initial a fost notat cu 7.10 la Istorie, iar dupa contestatii a primit 9.50, precum si in cazul unei eleve de la liceul din Codaesti. Roxana Giorgiana Miron, cea mai buna eleva a Liceului "Stefan cel Mare Codaesti" a fost notat initial cu 7.70 la Istorie, iar dupa contestatii lucrarea sa a primit nota 9.75!

O alta eleva, de la Liceul "Emil Racovita" Vaslui, care initial picase Bacalaureatul, tocma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro