Rezultate Bacalaureat 2015 Bacau. Diana Zamfir, fata de 10 de la Colegiul National "Gheorghe Vranceanu", vrea sa invete limba araba

Rezultate Bacalaureat 2015 Bacau. Diana Zamfir, fata de 10 de la Colegiul National

Rezultate Bacalaureat 2015 Bacau Eleva de 10 din municipiul Bacau vrea sa se orienteze spre invatarea limbii arabe, deoarece admira spatiul cultural oriental si intuieste posibilitatile de bussines de acolo, pentru care este necesara cunoasterea limbii arabe.

acum 62 luni (7 Jul 2015)

Frumoasa dar dedicata invataturii, Diana Mihaela Zamfir a reusit sa obtina nota 10 la toate probele la care a sustinut Bacalaureatul. "Am inceput sa invat pentru Bacalaureat de la sfarsitul clasei a 11-a.

Chiar daca se astepta la rezultate foarte bune, eleva Colegiului National "Gheorghe Vranceanu" din Bacau a ramas putin uimita sa vada ca a luat numai note de 10. Am avut grija sa nu las nimic necompletat si sa tratez cu seriozitate toate subiectele.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bacau

Eleva de 10 din municipiul Bacau vrea sa se orienteze spre invatarea limbii arabe, deoarece admira spatiul cultural oriental si intuieste posibilitatile de bussines de acolo, pentru care este necesara cunoasterea limbii arabe.

"Voi intra la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Limbi straine, specializarea araba-engleza. Imi place araba si cred ca exista un potential de dezvoltare in zona Emiratelor Arabe. Nu stiu ce voi face in viitor, cum o vrea Dumnezeu", a mai spus, politicoasa Diana Zamfir. Chiar daca fizicul ii permite, eleva din Bacau nu viseaza deocamdata si la o cariera in modeling. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro