Rezultate alegeri locale in Deva. Cine este noul primar al Devei, dupa numararea voturilor, efectuata de partide

Rezultate alegeri locale in Deva. Cine este noul primar al Devei, dupa numararea voturilor, efectuata de partide

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, procesul de vot a decurs in conditii de legalitate, fara a se constata incalcari ale ordinii si linistii publice, in incinta sau in zona adiacenta a sectiilro de votare.

acum 71 luni (6 Nov 2017)

"De maine ne apucam de treaba. De la toti am invatat si voi invata in continuare.

UPDATE: Ora 21:45 In urma numaratorii primelor 10 sectii, pe primele doua locuri sunt Florin Oancea (PNL) si Petru Marginean (PSD). Pana la inchiderea urnelor, circa 22.000 de localnici, dintre cei aproape 60.000 de deveni inscrisi pe listele electorale, s-au prezentat la sectiile de votare pentru a alege dintre cei noua candidati: Vasile Blendea (independent), Velu Caluser (independent), Eduard Cristoi (Independent), Petru Marginean (PSD), Florin Oancea (PNL), Ovidiu Popa (ALDE), Lucian Davidoni (USR), Vasile Iovan (PMP) si Ioan Branduse (PSR).

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, procesul de vot a decurs in conditii de legalitate, fara a se constata incalcari ale ordinii si linistii publice, in incinta sau in zona adiacenta a sectiilro de votare. Un barbat a fost amendat insa cu 1.400 de lei, pentru campanie electorala in ziua votului.

Rezultatele, conform numaratorii partidelor, vor fi publicate in cursul serii de duminica.

Din 24 aprilie 2017, cand fostul primar Mircia Muntean a fost trimis in inchisoare pentru a ispasi o pedeapsa de sase ani, dupa condamnarile pentru abuz in serviciu si conducere sub influenta bauturilor alcoolice, functia de primar al Devei a fost ocupata de primarul interimar Ovidiu Mos (PSD). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro