Rezolutie PSD: Partidul constata lipsa de reactie complice a presedintelui Romaniei fata de incalcarea Constitutiei de catre cei din statul paralel

Liviu Dragnea a prezentat concluziile sedintei conducerii PSD, dupa aproape patru ore in care a fost prezentata evaluarea guvernarii PSD-ALDE, la zece luni de la preluarea puterii. Probabil ca doar cei care iau cateva case de la stat, prin fals, pot sta acolo, Spuneti ca sunt institutii care se opun ca romanii sa beneficieze de programul de guvernare.

acum 80 luni (17 Nov 2017)

Liviu Dragnea a prezentat concluziile sedintei conducerii PSD, dupa aproape patru ore in care a fost prezentata evaluarea guvernarii PSD-ALDE, la zece luni de la preluarea puterii.

"Am avut un Comitet Executiv in care am prezentat o analiza a stadiului impelmentarii programului de guvernare, dincolo de minciniunile care au fost spuse, in care am aratat cu cifre si date ca realitatea e altfel. S-a adoptat si o rezolutie pe care o va citi Marian Neacsu", a declarat Liviu Dragnea la inceputul conferintei de presa.

Marian Neacsu a citit rezolutia PSD: "PSD constata mai multe vulnerabilitati ale statului de drept. PSD constata lipsa de reactie complice a presedintelui Romaniei fata de incalcarea Constitutiei de catre cei din statul paralel.

PSD sustine pachetul de legi pe Justitie care sa garanteze stoparea abuzurilor.

Intrebari ale presei:

Reporter: Iohannis a spus, din nou, ca persoanele condamnate nu ar trebui sa ocupe functii de conducere in stat. Probabil ca doar cei care iau cateva case de la stat, prin fals, pot sta acolo,

Spuneti ca sunt institutii care se opun ca romanii sa beneficieze de programul de guvernare. E o masura de precautie la faptul ca masurile PSD vor esua?

Liviu Dragnea: Noi am aratat public ca nu esuam.

Mihai Tudose: La preluarea mandatului s-a spus ca nu o sa mai avem bani de salarii. La scumpirea la energie electrica am luat o decizie de a trimite o solicitare catre Parlament privind o ancheta in ceea ce priveste ANRE.

Cand va fi gata draftul de buget?

Mihai Tudose: In zece zile maxim (...) Nivelul taxelor nu va fi marit in 2018, fata de 2017.

Liviu Dragnea: Se vorbeste in spatiul public de foarte mult timp si toata lumea cunoaste.

Este cumva vorba si de al treilea dosar al... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro