"Rezolutia PONTA", votata in unanimitate la Craiova

Conferinta Municipala a PSD Craiova considera ca alegerea domnului Victor Ponta in functia de presedinte al Romaniei va garanta schimbarea unei schimbari autentice in Romania si consolidarea reformelor bune intreprinse de actualul guvern pentru relansarea economica, crearea de locuri de munca, reducerea saraciei si a inegalitatilor precum si dezvoltarea economica a Romaniei si cresterea nivelului de trai.

acum 95 luni (3 Sep 2014)

Rezolutia privind candidatura lui Victor Ponta la Presedintia Romaniei a fost votata in unanimitate, in aceasta seara, la Craiova, toti cei aproximativ 700 de social-democrati prezenti fiind de acord.

"Conferinta Municipala a PSD Craiova ia act de decizia Presedintelui PSD, domnul Victor Ponta, de a candida la functia de Presedinte al Romaniei. Organizatiile PSD de pe raza sectiilor de votare din municipiul Craiova sustin candidatura presedintelui PSD si se angajeaza sa intreprinda toate actiunile de organizare si mobilizare a membrilor si simpatizantilor in vederea castigarii alegerilor prezidentiale.

Conferinta Municipala a PSD Craiova considera ca alegerea domnului Victor Ponta in functia de presedinte al Romaniei va garanta schimbarea unei schimbari autentice in Romania si consolidarea reformelor bune intreprinse de actualul guvern pentru relansarea economica, crearea de locuri de munca, reducerea saraciei si a inegalitatilor precum si dezvoltarea economica a Romaniei si cresterea nivelului de trai. Victor Ponta va fi un presedinte al tuturor romanilor care va asigura medierea echilibrata intre institutiile statului si va readuce starea de normalitate in societatea romaneasca", se arata in textul rezolutiei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro