#REZIST. Nou protest in aceasta seara, in Piata Victoriei. "Nu suntem Rusia si nu vom lasa o mana de hoti sa isi faca de cap cu Romania!"

Un nou protest va fi organizat in aceasta seara in Piata Victoriei, incepand cu ora 20:00, pentru a se cere demisia premierului Mihai Tudose, in urma propunerilor privind modificarea Legii Justitiei, desfintarea pilonului doi de pensii si scoaterea Rosiei Montane din patrimoniul UNESCO, se arata pe pagina de Facebook a organizatiei Coruptia ucide, organizatorii evenimentului. Ne pasa de justitie, de pensii, de Rosia Montana, de paduri, de drepturile noastre legitime, iar in acest moment toate sunt amenintate de Tudose si ai lui.

acum 67 luni (3 Sep 2017)

Un nou protest va fi organizat in aceasta seara in Piata Victoriei, incepand cu ora 20:00, pentru a se cere demisia premierului Mihai Tudose, in urma propunerilor privind modificarea Legii Justitiei, desfintarea pilonului doi de pensii si scoaterea Rosiei Montane din patrimoniul UNESCO, se arata pe pagina de Facebook a organizatiei Coruptia ucide, organizatorii evenimentului. Ne pasa de justitie, de pensii, de Rosia Montana, de paduri, de drepturile noastre legitime, iar in acest moment toate sunt amenintate de Tudose si ai lui. Nu, nu sunt mai multe probleme, de fapt problema este una singura: Guvernul Tudose", scrie in anunt. Propunerile prezentate de ministrul Justitiei Tudorel Toader, se constituie intr-un atac asupra statului de drept, independentei si bunei functionari a Justitiei, precum si impotriva luptei anticoruptie. De la anul am putea vedea la DNA, DIICOT si la Procuratura Generala sefi numiti doar de PSD.

Trecerea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei e doar un alt punct prin care ne intorc, daca ii lasam, in epoca in care Justitie era de forma, iar randamentul lor in lupta cu coruptia, egal cu zero. Nu suntem Rusia si nu vom lasa o mana de hoti sa isi faca de cap cu Romania! Premierul Romaniei a MINTIT cand a spus ca "randamentul la pilonul I de pensii este mult mai mare decat randamentul obtinut la pilonul II". Invitati-va prietenii si haideti duminica sa aratam inca o data ca nu permitem unui grup de interese sa confiste tara, pentru propriile lor interese", mai arata cei de la Coruptia ucide, pe pagina de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro