Rezilierea contractului dintre Piturca si FRF, investigata de DNA

Burleanu a recunoscut ca inainte de partida cu Ungaria din preliminariile Campionatului European din 2016, a semnat cu Victor Piturca o anexa la contract prin care selectionerul renunta la clauza de a fi despagubit in cazul in care e dat afara, iar federatia la cea prin care ar fi primit 500.000 de euro daca antrenorul pleca de buna voie. Putem deschide si un subiect privind drepturile angajatorului versus drepturile angajatului, si chiar si Comitetul Executiv a primit azi doua puncte de vedere din aceasta perspectiva, in care se spune foarte clar ca domnul Piturca putea sa plece fara sa plateasca nici macar acea clauza de 500.000 de euro, pentru ca nu era vorba de peste 1 milion de euro cum s-a vehiculat", a spus Burleanu.

acum 112 luni (4 Mar 2015)

UPDATE: Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala in rem cu privire la rezilierea contractului dintre Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Victor Piturca, fara ca fostul selectioner al echipei nationale sa achite despagubiri, informeaza Mediafax.

---------

UPDATE: Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, ca a facut o plangere la DNA impotriva presedintelui FRF, Razvan Burleanu, legat de rezilierea contractului fostului selectioner Victor Piturca si a precizat ca este vorba de abuz in serviciu, relateaza Mediafax. Pentru ca ar fi trebuit sa-i ia banii lui Piturca, care a luat cinci milioane de euro, si el l-a lasat sa plece asa... Burleanu a pagubit Federatia Romana de Fotbal cu cel putin un milion de euro. E vorba de o infractiune de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

-----------

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal Razvan Burleanu a declarat, marti seara, ca Directia Nationala Anticoruptie investigheaza modul in care FRF a reziliat contractul cu fostul selectioner Victor Piturca, fara ca acesta sa achite despagubiri, informeaza Mediafax.

"Stiu ca DNA investigheaza plecarea lui Victor Piturca de la echipa nationala.

Investigatia DNA a inceput in urma unei plangeri facuta de un grup de suporteri ai FC Universitatea Craiova, care il acuza pe Razvan Burleanu ca i-a reziliat contractul lui Victor Piturca fara a avea aprobarea Comitetului Executiv al FRF. Burleanu a recunoscut ca inainte de partida cu Ungaria din preliminariile Campionatului European din 2016, a semnat cu Victor Piturca o anexa la contract prin care selectionerul renunta la clauza de a fi despagubit in cazul in care e dat afara, iar federatia la cea prin care ar fi primit 500.000 de euro daca antrenorul pleca de buna voie.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, la 27 octombrie 2014, ca FRF nu a fost prejudiciata prin incetarea contractului cu Victor Piturca, precizand... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro