Revolutia "satuilor" din partid si psihologia poporului PSD. "Partidul e structurat ca o haita de lupi. Disciplinati, multi si feroce"

Revolutia

Am mai scris pe acest blog despre modul in care in Romania partidele politice nu se comporta ca niste organizatii cu o directie ideologica spre un scop bine definit de buna guvernare, ci ca niste adevarate carteluri mafiote sud americane in care o gasca redusa de infractori cauta sa construiasca un sistem cointeresat de relatii bazate pe coruptie pentru a avea acces (cat mai) facil la banii publici. Obisnuit cu un comportament de sef de feuda rurala, Dragnea s-a suit cu picioarele pe partid, vrand sa arate ca el nu va fi un lider "canibalizat" de cei de sub el, precum insusi a facut cu toti suzeranii lui politici. Obisnuit cu un comportament de sef de feuda rurala, Dragnea s-a suit cu picioarele pe partid, vrand sa arate ca el nu va fi un lider "canibalizat" de cei de sub el, precum insusi a facut cu toti suzeranii lui politici.

acum 78 luni (16 Jun 2017)

Ca psiholog si consultant politic, privindu-l pe Grindeanu in conferinta de presa si aseara si astazi, am fost surprins de verva si verbul cu care vorbea liber (inca) prim-ministrul Romaniei. L-am suspectat luni de zile ca il depaseste la tacere chiar si pe Presedintele Iohannis. Insa modul coerent si ferm spre violent cu care ii raspundea lui Dragnea a dat impresia unui individ care s-a saturat.

Discutia de aici incepe, de ce anume s-a saturat Sorin Grindeanu? Dupa luni de zile in care Dragnea l-a calcat pe cap si l-a dus de manuta pe la sedinte, Grindeanu s-a saturat si a spus "nu".

Am mai scris pe acest blog despre modul in care in Romania partidele politice nu se comporta ca niste organizatii cu o directie ideologica spre un scop bine definit de buna guvernare, ci ca niste adevarate carteluri mafiote sud americane in care o gasca redusa de infractori cauta sa construiasca un sistem cointeresat de relatii bazate pe coruptie pentru a avea acces (cat mai) facil la banii publici.

Obisnuit cu un comportament de sef de feuda rurala, Dragnea s-a suit cu picioarele pe partid, vrand sa arate ca el nu va fi un lider "canibalizat" de cei de sub el, precum insusi a facut cu toti suzeranii lui politici.

Liviu Dragnea, un fost pedelist, a stat in umbra mai tuturor presedintilor PSD pe care i-a ingropat politic: in pozele din campaniile electorale la prezidentiale ale lui Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta se itea de dupa umarul (aproape) victorios hamsterul lui Liviu Dragnea.

Obisnuit cu un comportament de sef de feuda rurala, Dragnea s-a suit cu picioarele pe partid, vrand sa arate ca el nu va fi un lider "canibalizat" de cei de sub el, precum insusi a facut cu toti suzeranii lui politici. a tinut o generatie intreaga de parlamentari PSD (ultimii alesi) in picioare la ordine in timp ce striga catalogul si ii punea sa dea cu subsemnatul pentru orice miscare politica; a numit discretionar minstri si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro