REVOLTATOR. Fostul ministru al Sanatatii a vrut sa ASCUNDA ca REZULTATELE controalelor nu sunt bune

REVOLTATOR. Fostul ministru al Sanatatii a vrut sa ASCUNDA ca REZULTATELE controalelor nu sunt bune

Disperat sa gaseasca o solutie pentru dezastrul din Sanatate, Ciolos a invitat vreo 20 de "specialisti" la Guvern Documentul publicat, inca de ieri, in exclusivitate, de Evenimentul zilei, demonstreaza ca fostul ministru al Sanatatii fusese informat cu o zi inainte de a anunta (la 4 mai) rezultatele celor 3.526 de probe recoltate din spitale, ca acestea au fost prelevate de inspectori care nu stiau cum sasi faca treaba.

acum 79 luni (10 May 2016)

Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat dupa ce s-a aflat ca megacontrolul ordonat prin sute de spitale a fost, de fapt, inutil. Evenimentul zilei a prezentat, inca de ieri, documentul care a "dinamitat" linistea ministrului. Disperat sa gaseasca o solutie pentru dezastrul din Sanatate, Ciolos a invitat vreo 20 de "specialisti" la Guvern

Documentul publicat, inca de ieri, in exclusivitate, de Evenimentul zilei, demonstreaza ca fostul ministru al Sanatatii fusese informat cu o zi inainte de a anunta (la 4 mai) rezultatele celor 3.526 de probe recoltate din spitale, ca acestea au fost prelevate de inspectori care nu stiau cum sasi faca treaba. Metodologia in vigoare e veche de 34 de ani si nu a fost adaptata! In ea, Aurora Lala- Achim, inspector sanitar la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ii cerea demnitarului sa ii explice care sunt: "Normele tehnice de recoltare a testelor de salubritate, sterilitate si microaeroflora, in unitatile sanitare, in vigoare, deoarece eu personal le-am gasit publicate doar intr-un Monitor Oficial din anul 1982 (cu 34 de ani in urma, n.r.), care nu ar mai fi in vigoare". Citeste si:

+In scandalul HEXI PHARMA, tacerea DNA ne arata ca FIRELE AFACERII duc in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro